Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is érez rajtunk kívül...

Más is érez rajtunk kívül tehetetlen dühöt?

Figyelt kérdés

Most voltam egy összejövetelen a volt gimnáziumi baráti körömmel. 21-22 éves egyetemisták vagyunk, jómagam mechatronikai mérnöknek tanulok. Természetesen szóba került a politika.

Egyszerűen leírhatatlanul gusztustalan és elkeserítő ami ebben az országban megy. Ez a hype a népszavazás körül már túlmegy minden határon. A sok amőba értelmi szintjén élő, primitív nyugdíjas és fotelforradalmár egy értelmetlen népszavazáson fröcsög a kocsmákban : "jönnek a migránsok hö' na maj viktor kipaterulja üket!" Aztán eközben az ország szétlopása zajlik, menetelünk egy olimpia (=gazdasági csőd) felé, a fiatalok külföldön vannak...stb...MILLIÓK nem látják a fától az erdőt és ezek miatt az agyatlan csőcselék miatt megint a maffiózó FIDESZ fog hatalomra jutni 2018-ban is.

Na de. Elgondolkodtunk, hogy elindítunk egy mozgalmat, mi 20-an és megpróbáljuk leváltani a kormányt minél előbb. Nem lehetetlen. Aki tanult közgazdaságtant és statisztikát az tudja, hogy ezer sebből vérzik a FIDESZ öntömjénező propagandája.

A probléma az, hogy én azért belátok a színfalak mögé. Ezek nem riadnak vissza a legmocskosabb eszközöktől sem, kicsinálnának bennünket. Az előéletünkben nem találnának semmit, de minden az ő kezükben van és bármit el tudnak intézni. Ennek nem tesszük ki a családjainkat. Na ezért van bennünk tehetetlen düh. Megszoksz vagy megszöksz.

2016. szept. 30. 21:47
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
33%
Kérdező! Hányszor kell még elmondani, hogy attól függetlenül, hogy a fidesz lop, még elmegyek megmondani a véleményem! Kérdeznek, és a válaszomra kíváncsiak! Akkor ugyan miért ne mondhatnám meg? Ja persze, ti teletömnétek az országot migránssal, csak hogy bukjon a fidesz... Ez aztán a marha jó korrekt politika! Ti aztán bezzeg nem szarjátok le a lakosságot. Á, nem. Egyetértek, NE JÖJJENEK a migránsok, ha már úgyis szét van lopva az ország! Érted? Nekik se jó! Azt se tudják hol vannak! A szavannáról bekerülnek a város közepébe, és annyira nem szokták meg, hogy a fele epilepsziás görcsöt kap, a másik fele meg nekimegy a lakosságnak! Kivétel ezalól a főiskolát végzett értelmiségi réteg. A többi sajnos hasznavehetetlen, és az eddigi kormányok is csak b*@*szták a magyar gazdaságot, de ha igenre szavazok, azzal csak én is még mélyebbre ásom az ország sírját!
2016. szept. 30. 22:34
 12/34 anonim ***** válasza:
31%
Én már nagyon régen járok ide a gyakori kérdésekre, de azt sosem hittem volna, hogy egyszer a világ esze fog itt kérdést kiírni.
2016. szept. 30. 22:36
 13/34 A kérdező kommentje:

11# egy szóval nem mondtam, hogy jöjjenek a migránsok. Én sem szeretném. De akármi lesz a szavazás végeredménye nem oszt nem szoroz. Másról szól a játék.

Én csak leírtam amit én látok. Én így látom, te meg amúgy és ez így van jól. Ezért van a vita.

2016. szept. 30. 22:42
 14/34 A kérdező kommentje:
Koncentráljunk a mi helyzetünkre, más országé perpillanat hidegen hagy. Nem mondtam, hogy ez csak nálunk van. De egyszerűen nem tudok annyit írni, hogy minden ilyen érvet hárítsak.
2016. szept. 30. 22:44
 15/34 anonim ***** válasza:
13%

Milyen egyetem az, ahova bekerültél, és nem vagy képes 10 szóban egy értelmes kérdést kiírni?

Őszintén... csupa hozzád hasonló nyomorék jár oda,vagy vannak értelmesebbek is?

2016. szept. 30. 22:46
 16/34 anonim ***** válasza:
37%

Így lopnak,úgy lopnak...ba lah....

Mindenhol a világban a hatalmon lévők zsebébe több jut mint máséba...-nem mondtál újat.

Te tettél már egy szalmaszálat is keresztbe,hogy a helyzet jobb legyen?

Dolgoztál fizikai munkát,segítettél rászorulóknak,alapítványoknak valaha? Magyar embereknek?

Szerintem már jó dolgodban azt sem tudod mit kezd magaddal....

Írta itt valaki,hogy ez egy világmegváltó által feltett kérdés.... :)-hát a lényeget kellene most kiszűrni,nem minden nyugdíjas hülye és nem minden ember alkoholista és primitív!

Nem vagyok hajlandó szírekkel,afgánokkal,pakisztániakkal stb osztozni azon ami az enyém - nem ajándékba kaptam,megdolgoztam érte! Van magyar árva,rokkant és beteg -őket segítem - nem politikai pártokat és nem szájtépő unatkozó egyetemistákat....

2016. szept. 30. 23:12
 17/34 anonim ***** válasza:
14%

Jah,- tehetetlenül,dühös vagyok,hogy akinek ennyire nincs agya az miért járhat egyetemre ?

/Ő,-amőba értelmi szintű,primitív, fideszes nyugdíjas fotelforradalmár alkoholista vagyok!/

2016. szept. 30. 23:19
 18/34 A kérdező kommentje:
Teljesen lényegtelen az, hogyan definiáltam az egyik tábort a kérdés szempontjából szerintem. De csak rugózzatok ezen.
2016. szept. 30. 23:28
 19/34 anonim ***** válasza:
21%

Isten hozott a mai, képviseleti demokráciának csúfolt politikai marketinggépezetben!

Jól látod, a pártok azt csinálnak, amit akarnak, te pedig hiába pampogsz huszonakárhány-magaddal, egy baráti sajtót rátok küldenek, és ki van csinálva a nagy mozgalom.

Mindenhol ez van egyébként, nehéz új pártként bekerülni a köztudatba, és bent is maradni. Legfeljebb markáns véleménnyel lehet, például az AfD ilyen Németországban, el is vannak mondva minden nácinak. (De a negatív reklám is reklám.)

A megszökést így inkább az apolitizáltságban látom. Teheted jobb hellyé a világot anélkül is, hogy belefolynál az aktuálpolitikába. Sajnos az manapság is még az éretlen, korrupt karrieristák gyülekezete, nem a valójában tenni akaró, jószándékú és önzetlen embereké. Őket máshol kell keresni, a politikai mozgalmakból hamar kihullanak, illetve kifúrják őket.

2016. szept. 30. 23:29
 20/34 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező! Nem kell ahhoz privátot írni,hogy megértsem mit is szeretnél kifejezni.

Igen sokan tudják,és látják mi megy a háttérben....-de a migránsválság hátterében mi megy? Kinek a javát szolgálja?

Kik indították el?

Az a sok ember nem kelt volna útra....

Te a kis hal(fidesz) kifogásával kezdenéd?

Attól még felfal a nagy!

-Először arra ügyelek ne egyen meg a nagy,ráér a kicsi később (nem nő akkorát)-,hogy ne lehessen kifogni,-had lubickoljon....

2016. szept. 30. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!