Ha tényleg felesleges a népszavazás, akkor Brüsszelben miért rettegnek tőle ennyire?
Figyelt kérdés
2016. szept. 30. 07:03
1/18 Andizsuzsi válasza:
Kit láttál te Brusszelben remegni a mi szavazásunk miatt?
2/18 anonim válasza:
Szerintem max a röhögéstől rázkódik a hátuk...azt láttad.
3/18 anonim válasza:
Ők igazából Orbán Úrtól rettegnek, mivel ő a legnagyobb ellenségük, a Mi Hősünk!
4/18 anonim válasza:
Ez a "hanyatló nyugat" szöveg nekem nagyon ismerős valahonnan. Nem tudja valaki, hogy honnan???
5/18 anonim válasza:
De, már a nácik meg a komcsik is ezt hajtogatták annak idején.
7/18 anonim válasza:
"hanyatló nyugat" Jelentem hatos pajtás, én tudom! egy kicsit problematikus azonban, hogy tényleg hanyatlik és rohad.
8/18 anonim válasza:
a franciák is szavaznak - :D
9/18 anonim válasza:
Brüsszel max a röhögéstől reszket, a magyar kormány és kétmillió híve a röhögés tárgya. Rajtuk egyébként Magyarország jobbik része is röhög, csak aztán eszünkbe jut, hogy a mi pénzünkből égetik az országot és nekünk sajnos a szavazás után is itt maradnak a nyakunkon.
10/18 anonim válasza:
A keritésre is azt mondták, hogy felesleges, mostanra meg már mindeki keritést épít.
A népszavazással is így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!