Információhoz juthatok-e arról, hogy hol vagyok személy szerint választási névjegyzékbe véve?
Nem tudom kaptál-e azóta értesítést, a # 5-ös válasz segítségét is figyelembe véve.
Abban tudok segíteni, hogy azon a helyen, ahova átjelentkeztél, ki tudd keresni, hogy melyik szavazókörben (cím, térkép) szavazhatnak az átjelentkezettek. Példaként azt mutatom be, ha valaki Debrecenbe jelentkezik át; természetesen más helységben is így kereshető meg.
① [link]
② Hová menjek szavazni? (bal szélen található)
③ Településszintű lakcímmel rendelkezem: pipa. (Így kevesebb adatot kell kitölteni.)
④ MEGYE / FŐVÁROS legördülő menüből Hajdú-Bihar.
⑤ TELEPÜLÉS / KERÜLET –be írni: Debrecen (végig írás előtt felkínálódik, rá kell kattintani).
(Ha ④ = Budapest, akkor ehelyett, legördülő menüből, a kerület száma választható ki.)
⑥ Szavazókör megjelenítése ← erre kell kattintani.
⑦ A térkép alatt van egy mondat, amiben kék színnel kiemelten szerepel: szavazóköröket bemutató ← erre kell kattintani.
⑧ Magyarország térképe alatt van egy mondat, benne színes: települést neve ← erre kell kattintani.
⑨ A település kezdőbetűjére kell kattintani, a példa szerint ez D.
⑩ A listában, a példa szerint, Debrecen –re kell kattintani.
⑪ A listában az utolsó előtti oszlopban, ahol Igen van, az a szavazókör fogadja az átjelentkezetteket.
A sor elején levő színes számra kattintva, térkép-részleten is megnézhető.
Ha egy szavazókör van a településen, akkor az egyben az átjelentkezettek fogadója is; ott annál szerepel az utolsó előtti oszlopban az Igen.
Sajnos, a link a lépések során nem változik, ezért nem tudom megadni egyből a ⑨-es elérhetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!