Kit hogyan érintett a vasárnapi boltbezárás? Személy szerint ki örül neki, és ki nem?
Személyes tapasztalatra lennék kíváncsi.
Kit érintett pozitívan, kit negatívan, apró leírással.
Kérek mindenkit a kérdésre válaszoljon, és ne a másik véleményét kezdje fi&ázni!
Köszi
Nem örülök. Konzervatív ember vagyok, de ebben liberális. Ha van rá kereslet és van munkaerő aki elvállalja - márpedig van - akkor lehessen nyitva a bolt akár 365/24 alapon is.
Én gyakran jártam vasárnap vásárolni - utálok egyébként vásárolni, nem vagyok "plázázós" fajta - most egy lehetőséggel kevesebb, és ráadásul felülről erőltették ránk.
"Olyankor sokkal jobban tudtam vásárolni."
Valahogy azért túléljük. :D Sok gyakorlás, és menni fog kedden vagy szombaton is. :D
Néha bosszantó, amikor eszembejut, hogy kéne valami és nem szaladhatok el a Tescoba ami kb 3 percre van. De ilyenkor is tudok vásárolni, csak bicajra kell ülnöm.
Néha zavaró, de összességébe ez nem egy akkora dolog. Németországban és ausztriában ez évtizedek óta így van. És nem csak a multik, a kisboltok is zárva vannak.
Hazaérünk a nyaralásról, otthon nincs kaja mert senki nem azon gondolkozik az előtt hogy 2 hét múlva mit eszünk, s akkor nézzük hogy penészes kenyér, penészes szalámi, penészes sajt... Ezt nem tudom már hányszor jártuk meg azóta.
A Jobbik belátta hogy csak elvben volt szép ez, gyakorlatban nem.. A Fidesznek nem tudom miért nem sikerült.
Engem nem igazán érint. Mivel eddig sem vásároltam soha vasárnap, de még szombaton se igazán. Szeretem hét közben elintézni, hogy az amúgy is rövid hétvégén ne ilyenekkel kelljen foglalkozni.
Pozitívnak értékelem, hogy vannak ismerőseim, akik kereskedelemben dolgoznak és nekik jó, hogy van egy biztos nap a héten, amikor otthon lehetnek. Mert egyébként össze-vissza kapják meg a szabadnapjukat. Így jobban tudnak pl. családi programokat tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!