Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érdekes mostanság ez a zsidózá...

Érdekes mostanság ez a zsidózás. Ti tudjatok, hogy bennetek milyen vér csörgedezik? Voltak nálunk törökök, németek, oroszok, betelepítettek zsidókat, szlovákokat, tovább ne is soroljuk, (illetve régebbre ne is menjünk)! Miről beszélünk?

Figyelt kérdés
A nagy zsidózók miért különbek azoknál, akik valakije zsidó származású, de magyarnak vallja magát és normálisan próbál élni? Miért attól hülye egy politikus, mert zsidó származású az ükapjának a kutyájának a testvérének a gazdája?
2010. ápr. 24. 13:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Az aki nem érti a Zsidó kérdést, annak igencsak hiányosak az ismeretei. A zsidók saját maguk is kiválasztott népnek tartják magukat. Sajnos valamilyen szinten szellemi előnyben is vannak a legtöbb néppel szemben. De mind1 is, a lényeg, hogy minden népnek megvannak nemcsak a külső, de a belső sajátosságai is. Persze akik nem értik az átlag fogalmát, azok csak egyénekben tudnak gondolkodni, és majd jól megírják, hogy ismernek egy buta zsidót, vagy egy tisztességes cigányt, vagy optimista magyart, stb stb... A lényeg, hogy a zsidó nép már 2000 évvel ezelőtt célul tűzte ki, hogy világuralomra tör. Csak eddig még mindig volt valaki, aki bele köpött a levesbe. De ez már kezdd szélsőséges téma lenni, inkább nem megyek bele.
2010. ápr. 24. 17:19
 22/26 A kérdező kommentje:

Utolsónak. Én nem erre gondoltam a kérdésemben. Tudom, hogy bizonyos népcsoportoknak lehetnek olyan öröklött jegyei, ami mondjuk a másiknak nincs. (Pl. négereket bizonyos genetikai tulajdonságaik alapján akarták biológiai fegyverrel kiírtani, ami a fehér emberekre nem lett volna káros.)

Én arra gondoltam, hogy itt Magyarországon folyik a zsidózás, úgy, hogy már szinte teljesen beolvadtak a magyarok közé,sokan nem is tudják, hogy valamelyik őse az volt.Ezért azt érzem, hogy inkább csak bűnbakkeresés az egész. Nem hinném, hogy az az 1/4 vagy X/8-ad vérvonal okozza, hogy valaki rafináltabb a másiknál vagy sem. Tehát itt nem arról van szó, hogy egy nagy számú "tiszta" zsidó réteg veszi át az uralmat.

2010. ápr. 24. 18:12
 23/26 anonim ***** válasza:
Olyan sincs, hogy tiszta zsidó. :) Próbálnak mindenhova beférkőzni, akár a vérvonanulkat is feláldozva a célért. Magyarán asszimilálódni egy népbe, magyar nőt venni feleségül, stb... A zsidó még is zsidó marad. Ez mondjuk már genetika, és ha nem róluk lenne szó, már biztos vizsgálnák, de a lényeg hogy az Ő génjeik jobban öröklődnek valamiért. A másik nagy erelyük pedig az összefogás. Kb, mint a cigányok, csak nagyobb magaslatokban teszik ezt. De mondok neked még jobbat. Apámnak volt zsidó kereskedő pajtása. Ő azt mondta apámnak, ha most elkezd minket héberül tanítattni, elintézi, hogy 2 évig kint lehessünk teljesen ingyen izraelben. Tehát az sem számít, ha nem vagy zsidó, ha érdemesnek tartanak rá, akkor téged is bevesznek. Természetesen nem kezdtem héberül tanulni. :D De ez megtörtént eset. És igen, sok esetben, főleg a zsidó üldözés előtt, bizony ellehetetlenítették mindenki más érvényesülését, még a kiskereskedelemben is. De itt már forró a talaj, nem fejtem ki részletesebben. A lényeg, hogy úgy mint ahogy a cigányozást sem értik sokan, a zsidózásnak is van háttere. Én mindig azt szoktam mondani, hogy magyarországra 2szer annyi svábot telepítettek be asszem a török után, mint ahány magyar élt. Ők még is beolvadtak közénk, és senkinek eszébe sem jut svábozni. A Zsidó, és a cigány több száz éve él köztünk, még sem tudnak beolvadni, és probléma mentesen a magyar ember és úgy általában az anyaország hátráltatása nélkül együtt élni. Ez pedig megint csak tény...
2010. ápr. 24. 23:08
 24/26 anonim ***** válasza:
Mármint 15 évvel ezelőtt mondta ezt apámnak a zsidó kereskedő. :)
2010. ápr. 24. 23:09
 25/26 A kérdező kommentje:

"Ő génjeik jobban öröklődnek valamiért" Komment: :-)))) Egyáltalán nem hinném, hogy más népből az emberek jobban be tudnak olvadni, mint a zsidók közül. De ha erről van tanulmány, légyszi linkelj :-)))

Egyébként kár, hogy nem így van, mert akkor nagyobb eséllyel bennem is meglenne a rafináltság, talpraesettség(amit ugye a zsidók kiváltságának tulajdonítanak) hiszen valahány részben bennem is van zsidó vér, ahogy azt korábban írtam. Sajnos én ennek ellenére elég jóhiszemű- túlzottan naív lettem....

Egy kis kitérő: falun lakom már egy jó ideje és még most is meglepődve tapasztalom, , hogy a "jó MAGYAR parasztasszonyokban mennyi leleményesség , fúrmánykodás lakozik (tipikus zsidóknak tulajdonított jellemzők).Ezek miatt az időseket sem lehet igazán hibáztatni(bár nagyon visszataszítók tudnak lenni), de azért lettek ilyenek, mert annó a háborús időkben ezekkel a tulajdonsággal tudták túlélni a sok rosszat.

Kicsit elkanyarodtam, bár ez is hozzátartozik a témához, meg az is, hogy az engem körülvevő magukat 100%- osan magyarnak tartók közül milyen sokan, nagyon ügyesen vágják át az embereket.Ez szerintem nem zsidó tulajdonság, hanem emberi tulajdonság. Véletlenszerű, hogy valakiben megvan, valakiben nincs én ezt gondolom. De lehet, hogy igazad van, és mégis faji alapon, génektől függ, akkor a magyarok génjeiben legalább annyira megvan, mint a zsidókéban! !!

A lényeg, ha valaki ügyeskedik, ill. jobban érvényesül, mint mondjuk te, (vagy épp a szomnszéd, aki magyar)akkor arra a legkönnyebb fogni, hogy mert zsidó. Ugye magunkban sokkal fájóbb a hibát keresni, az egónk nehezen viseli :-) Ez a bűnbakkeresés.

Abban viszont egyetértek, hogy zsidók között nagyobb számban voltak értelmiségi foglalkozásúak, kereskedők, mint a kétkezi munkások.De ennek az az oka, hogy mi telepítettük be őket, mi akartuk, hogy kereskedjenek mert a magyarok a mezőgazdasághoz értettek. A kereskedés pedig lenézett szakma volt.

Ja, végezetül annyit, hogy nem kötekedni akarok, csak érdekel, hogy ki hogy gondolkodik. Azt is tudom, hogy nem foglak pl. téged meggyőzni, ne félj, nem is akarlak! :-)

2010. ápr. 25. 09:05
 26/26 A kérdező kommentje:
Még egy kis kieg: hülyeség, hogy nem tudtak a zsidók problémamentesen beolvadni, nincs ilyen tény. A másik pedig, hogy nincs "tiszta" zsidó réteg: hát én is ugyenezt mondtam!!!....
2010. ápr. 25. 18:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!