Érdekes mostanság ez a zsidózás. Ti tudjatok, hogy bennetek milyen vér csörgedezik? Voltak nálunk törökök, németek, oroszok, betelepítettek zsidókat, szlovákokat, tovább ne is soroljuk, (illetve régebbre ne is menjünk)! Miről beszélünk?
Utolsónak. Én nem erre gondoltam a kérdésemben. Tudom, hogy bizonyos népcsoportoknak lehetnek olyan öröklött jegyei, ami mondjuk a másiknak nincs. (Pl. négereket bizonyos genetikai tulajdonságaik alapján akarták biológiai fegyverrel kiírtani, ami a fehér emberekre nem lett volna káros.)
Én arra gondoltam, hogy itt Magyarországon folyik a zsidózás, úgy, hogy már szinte teljesen beolvadtak a magyarok közé,sokan nem is tudják, hogy valamelyik őse az volt.Ezért azt érzem, hogy inkább csak bűnbakkeresés az egész. Nem hinném, hogy az az 1/4 vagy X/8-ad vérvonal okozza, hogy valaki rafináltabb a másiknál vagy sem. Tehát itt nem arról van szó, hogy egy nagy számú "tiszta" zsidó réteg veszi át az uralmat.
"Ő génjeik jobban öröklődnek valamiért" Komment: :-)))) Egyáltalán nem hinném, hogy más népből az emberek jobban be tudnak olvadni, mint a zsidók közül. De ha erről van tanulmány, légyszi linkelj :-)))
Egyébként kár, hogy nem így van, mert akkor nagyobb eséllyel bennem is meglenne a rafináltság, talpraesettség(amit ugye a zsidók kiváltságának tulajdonítanak) hiszen valahány részben bennem is van zsidó vér, ahogy azt korábban írtam. Sajnos én ennek ellenére elég jóhiszemű- túlzottan naív lettem....
Egy kis kitérő: falun lakom már egy jó ideje és még most is meglepődve tapasztalom, , hogy a "jó MAGYAR parasztasszonyokban mennyi leleményesség , fúrmánykodás lakozik (tipikus zsidóknak tulajdonított jellemzők).Ezek miatt az időseket sem lehet igazán hibáztatni(bár nagyon visszataszítók tudnak lenni), de azért lettek ilyenek, mert annó a háborús időkben ezekkel a tulajdonsággal tudták túlélni a sok rosszat.
Kicsit elkanyarodtam, bár ez is hozzátartozik a témához, meg az is, hogy az engem körülvevő magukat 100%- osan magyarnak tartók közül milyen sokan, nagyon ügyesen vágják át az embereket.Ez szerintem nem zsidó tulajdonság, hanem emberi tulajdonság. Véletlenszerű, hogy valakiben megvan, valakiben nincs én ezt gondolom. De lehet, hogy igazad van, és mégis faji alapon, génektől függ, akkor a magyarok génjeiben legalább annyira megvan, mint a zsidókéban! !!
A lényeg, ha valaki ügyeskedik, ill. jobban érvényesül, mint mondjuk te, (vagy épp a szomnszéd, aki magyar)akkor arra a legkönnyebb fogni, hogy mert zsidó. Ugye magunkban sokkal fájóbb a hibát keresni, az egónk nehezen viseli :-) Ez a bűnbakkeresés.
Abban viszont egyetértek, hogy zsidók között nagyobb számban voltak értelmiségi foglalkozásúak, kereskedők, mint a kétkezi munkások.De ennek az az oka, hogy mi telepítettük be őket, mi akartuk, hogy kereskedjenek mert a magyarok a mezőgazdasághoz értettek. A kereskedés pedig lenézett szakma volt.
Ja, végezetül annyit, hogy nem kötekedni akarok, csak érdekel, hogy ki hogy gondolkodik. Azt is tudom, hogy nem foglak pl. téged meggyőzni, ne félj, nem is akarlak! :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!