Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érdekes mostanság ez a zsidózá...

Érdekes mostanság ez a zsidózás. Ti tudjatok, hogy bennetek milyen vér csörgedezik? Voltak nálunk törökök, németek, oroszok, betelepítettek zsidókat, szlovákokat, tovább ne is soroljuk, (illetve régebbre ne is menjünk)! Miről beszélünk?

Figyelt kérdés
A nagy zsidózók miért különbek azoknál, akik valakije zsidó származású, de magyarnak vallja magát és normálisan próbál élni? Miért attól hülye egy politikus, mert zsidó származású az ükapjának a kutyájának a testvérének a gazdája?
2010. ápr. 24. 13:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Vissza lett vezetve a családfám az 1800-as évekig és biztosra mondhatom, csak magyar származású őseim vannak. :)
2010. ápr. 24. 14:07
 12/26 A kérdező kommentje:

És 1800 előtt ??? :-))

De, 2/8 az 1/4-ed ügyi vagy,:-))) azt akartam érzékeltetni, hogy akár nyolc vagy X féle nemzetiség is keveredhet bennünk. Bennem három vagy négy de lehet, ha jobban ismerném a múltam, vagy visszamennék 1800 előttre, tizenhatodokról beszélnénk.

Aki meg felsorolta a nemzetiségeket, hogy melyik nem magyar, az nem érti a kérdést.

2010. ápr. 24. 14:18
 13/26 anonim ***** válasza:
1800 előtt lehet, hogy lennének más származású őseim is. De nem lenne probléma, nem lennék tőle kevesebb, vagy más ember. :)
2010. ápr. 24. 14:25
 14/26 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom :-)). De valaki nem, az ő gondolkodásmódjukat próbálom megérteni. Bár lehet nem kell mindenben értelmet keresni.... :-))))
2010. ápr. 24. 14:34
 15/26 A kérdező kommentje:
Vagyishát sok esetben lehet tudni a választ: butaság, bűnbakkeresés és ehhez hasonlók. Csak kiváncsi voltam, hogy tud -e valaki olyan választ adni kérdésemre, amiben tényleg észérvek szerepelnek, eddig még nem jött... Várok.... :-)
2010. ápr. 24. 14:37
 16/26 A kérdező kommentje:
Úgy értem a zsidózó fél részéről nem jött még értelmes válasz....
2010. ápr. 24. 14:38
 17/26 anonim ***** válasza:

"Bocs, nem akartalak felidegesíteni. Nem tudom, hogy komoly választ vársz é.Szóval a válaszom: aki magyarnak vallja és érzi magát.

"

Pl. a betelepült szomáliai négerek? Na, ne nevetess, ők sosem lesznek magyarok.

Kérdésre válaszolva, bennem van: MAGYAR, szlovák/cseh, sváb.

Az a magyar szerintem, akinek a felmenői között van magyar.

2010. ápr. 24. 15:48
 18/26 anonim ***** válasza:
Az nem baj, ha valaki zsidó. Baj akkor van, ha cionista.
2010. ápr. 24. 15:58
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy a betelepült szomáliai négerek akár magyarnak vallanák, akár annak éreznék magukat.
2010. ápr. 24. 16:10
 20/26 anonim ***** válasza:
69%

A rasszizmusban ne keress logikát.

Nekem pl volt egy oszt.társam, aki bakancsba,Nagy Magyarországos pólókba járt.Utálta a kisebbséget,a zsidókat,nagy magyarnak vallotta magát,a MAgyar Gárdába akart belépni stb...DE annyira egy ostoba gyerek volt,még a tanárok is tudták,hogy (bár ő volt a legidősebb az osztályban)ő volt a leghülyébb,legostobább,a legtompább gyerek.Egyet kérdeztem csak tőle:Mikor halt ki az Árpád-ház?Hát nem tudta,ezek után meg is mondtam neki,hogy lehetsz ilyen ostoba,hogy "nagy"magyar létedre nem tudod?Persze ő erre indulatos lett,de mit várok az ilyen rasszistázó "minta"magyaroktól?És az is érdekes amikor focimeccseken csürhe módjára verekednek össze a másik táborral,meg anyáznak mindenkinek aki nem velük van.Erre büszkék lehetnek,hogy magyarokat vernek.Szóval szánalom.

2010. ápr. 24. 16:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!