Érdekes mostanság ez a zsidózás. Ti tudjatok, hogy bennetek milyen vér csörgedezik? Voltak nálunk törökök, németek, oroszok, betelepítettek zsidókat, szlovákokat, tovább ne is soroljuk, (illetve régebbre ne is menjünk)! Miről beszélünk?
És 1800 előtt ??? :-))
De, 2/8 az 1/4-ed ügyi vagy,:-))) azt akartam érzékeltetni, hogy akár nyolc vagy X féle nemzetiség is keveredhet bennünk. Bennem három vagy négy de lehet, ha jobban ismerném a múltam, vagy visszamennék 1800 előttre, tizenhatodokról beszélnénk.
Aki meg felsorolta a nemzetiségeket, hogy melyik nem magyar, az nem érti a kérdést.
"Bocs, nem akartalak felidegesíteni. Nem tudom, hogy komoly választ vársz é.Szóval a válaszom: aki magyarnak vallja és érzi magát.
"
Pl. a betelepült szomáliai négerek? Na, ne nevetess, ők sosem lesznek magyarok.
Kérdésre válaszolva, bennem van: MAGYAR, szlovák/cseh, sváb.
Az a magyar szerintem, akinek a felmenői között van magyar.
A rasszizmusban ne keress logikát.
Nekem pl volt egy oszt.társam, aki bakancsba,Nagy Magyarországos pólókba járt.Utálta a kisebbséget,a zsidókat,nagy magyarnak vallotta magát,a MAgyar Gárdába akart belépni stb...DE annyira egy ostoba gyerek volt,még a tanárok is tudták,hogy (bár ő volt a legidősebb az osztályban)ő volt a leghülyébb,legostobább,a legtompább gyerek.Egyet kérdeztem csak tőle:Mikor halt ki az Árpád-ház?Hát nem tudta,ezek után meg is mondtam neki,hogy lehetsz ilyen ostoba,hogy "nagy"magyar létedre nem tudod?Persze ő erre indulatos lett,de mit várok az ilyen rasszistázó "minta"magyaroktól?És az is érdekes amikor focimeccseken csürhe módjára verekednek össze a másik táborral,meg anyáznak mindenkinek aki nem velük van.Erre büszkék lehetnek,hogy magyarokat vernek.Szóval szánalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!