Ha Magyarország sorsa egyetlenegy emberen múlna a parlamentből, akkor te kit választanál?
A jelenlegi emberek közül, akik bekerültek a parlamentbe.
Egy két mondatban indokoljátok is meg.
Bokrost.
Hogy miért?
"Aki akárcsak a villamoson akar bliccelni, az ne szavazzon ránk!"
Azt hiszem, ebben a mondatában minden benne van.
A koronaőrt.
Indok: Több a haszon belőle mint az összes felordításra gombnyomogató, még üzemanyagkártyát is felvevő naplopónál.
A takarítónő.
Valószínűleg több köze van ahhoz, hogy az átlagembernek hogy kell megélnie egy átlag magyar fizetésből, és miután a Parlamentben dolgozik, esélyes, hogy nem egy igénytelen, büntetett előéletű valaki, csak szimplán egyszerű..
Emellett nő, és akinek van családja, az 90%-ban láthatja, hogy a nők bőven jobb összetartó, vezető alkatok manapság mint a férfiak:D (és nem, nem vagyok sem feminista, sem femináci, de még nő sem, ez puszta tény)
Minimum 2 kellene egy baloldali és egy jobboldali...
Ezért lehet lepontoztok de baloldalból egyetlen szavahihető erős jellemiség az a Gyurcsány a többi csak egy vicc. Jobboldalibol pedig talán a Vona
Orbán Viktor.
Mert megmentette az országot szegénységtől.
5:
Gyurcsány és Vona miatt is lepontozlak. Elismerem, hogy a politikában ezek tökös legények, Gyurcsánynak sajnos nincs alternatívaja baloldalon, de ha választani kellene egy megbízható embert, akkor nem karizmatikusnak kell lennie az illetőnek, mert nem a nép meggyőzése a cél, és mint emberre a kutyámat sem merném bízni swm Gyurcsányra, sem Vonára, sem Orbánra.
A jelenlegi emberek közül?
Elvesztünk....
,,Aki akárcsak a villamoson akar bliccelni, az ne szavazzon ránk!"
Azt hiszem én már bűnbe estem. Nem vagyok méltó Bokros Úrhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!