Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az hogy Magyarország nem a...

Az hogy Magyarország nem a nyugati fejlett országok fejlettségi szintjén van, annak köszönhető hogy itt korruptabbak a politikusok mint máshol?

Figyelt kérdés
Ezt én nem akarom elhinni hogy így van. Mégis sokan ezen a véleményen vannak. Szerintem máshol is ugyan úgy lopnak.
2016. szept. 23. 16:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
2016. szept. 23. 16:53
 2/16 anonim ***** válasza:
68%
nyilván máshol is lopnak de nem ennyit mint orbiék meg azok a politikusok hagyják élni az embereket
2016. szept. 23. 16:55
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Nem a néhány politikus tehet róla, hanem az a 10millió ember aki mindezt hagyja.
2016. szept. 23. 16:57
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak kis részben. Ha nem loptak volna a politikusok az elmúlt 25 évben, akkor ott tarthatnánk mint Szlovákia.

[link]

De az még mindig nem egy nyugati ország, közel sem. Pozsony régió is csak Szlovénia szinten van.

Lényeg az, hogy igen, rontott az országon a korrupció jelentős mértékbe, de ahhoz, hogy nyugati állam legyünk, ahhoz szerintem több száz évre visszamenően kellett volna jobban csinálnunk a dolgokat. Ami az osztrákoknak sikerült, azt nekünk is sikeresen kellett volna csinálnunk, csak tényleg elcseszettebb emberek élnek itt. Nézd meg az átlag magyart, a legtöbbjük egy lumpen proletár vagy egy csőlátású szántóvető paraszt volt, nem voltak valami előkelő felmenőink sem..

2016. szept. 23. 17:03
 5/16 anonim ***** válasza:
9%
Nincs is így, csak sokkal könnyebb másokat hibáztatni a saját nyomorukért, mintsem szembenézni a rideg tényekkel. Aki meg nem ért egyet velem, az kezdheti felsorolni azokat a nemzetközileg is látható, fejlett cégeket, amiknek Magyarországon van a székhelye és a fejlesztési központja.
2016. szept. 23. 17:05
 6/16 anonim ***** válasza:
Az sem közömbös, hogy a politikusok nem értenek semmihez, mert zömében jogász végzettségűek, ami csak a fehérgalléros bűnözés elterjedését segíti, de az alternatív energiaforrások kihasználását gátolja.
2016. szept. 23. 17:18
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Az első 200 helyen a 40 év szocializmusnak köszönhető, minden más csak utána jön.
2016. szept. 23. 17:33
 8/16 anonim ***** válasza:
Részben. De sajnos az egész ország olyan, mint azok a bizonyos korruptabb politikusok. 40 év szocializmus nélkül is legfeljebb valahol Dél-Olaszország vagy Görögország szintjén lenne Magyarország, mert egyszerűen olyan itt a mentalitás és akkor már optimista voltam.
2016. szept. 23. 17:48
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

a szocik hozták ezt a mentalitást

hol termeltek ki ők olyan embereket mint szilárd leó neumann jános gábor dénes?

2016. szept. 23. 17:51
 10/16 anonim ***** válasza:

"a szocik hozták ezt a mentalitást"

Móricz Zsigmondnak erről más volt a véleménye. Már egy másik kérdésnél megemlítettem, hogy ez a széthúzó, önőusztító korrupt mentalitás az, amit a köznyelv turáni átoknak nevez, és ez a kifejezés 150 évvel a szovjet megszállás előtt is ismert volt már.

2016. szept. 23. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!