Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "jobbos" keresztények...

A "jobbos" keresztények tudják, hogy Jézus eredetileg zsidó volt? Mert nagyon úgy néz ki, hogy nem.

Figyelt kérdés

Nézegetem, hogy pár ilyen ismerősöm milyen cikkeket osztogat meg facebookon, ilyen zsidózós, holokamuzós, kuruc.infós színvonalú cikkeket, aztán meg pár keresztény bölcsességet.

Elég vicces.

2016. szept. 26. 21:38
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

És köszönjünk a 41-esnek és a többinek a mocskolódást,gyűlölködés és a direkt ferdítést.

Tessék ,itt egy kis scooby snack:

[link]

Rövid válasz a kérdésre:

Azért ,mert hülyék. A gyűlölködés (bármilyen nép felé) csakis a sötét elmét igazolja.

2016. okt. 1. 21:50
 42/52 anonim ***** válasza:
Ui.: Arról meg még nem is beszélve ,hogy össze-vissza hazudnak és azt sem tudják miről szól a zsidó hit és kik a zsidók.
2016. okt. 1. 21:50
 43/52 anonim ***** válasza:
9%
Akkor neked elég sötét elméd lehet, mert sikerült 3 mondatban jól lehülyézni, gyűlölködőzni és hazugnak nevezni az összes keresztényt.
2016. okt. 1. 22:39
 44/52 anonim ***** válasza:
#44: Gratulálok ,ahhoz ,hogy a utálkozó sötét és egybe beteg magukat kereszténynek definiáló kopaszokat egyenlítetted az autentikus kereszténységgel. Mert amit Vona Gabiék művelnek az számomra egyáltalán nem hasonlít arra ,amit Ferenc pápa tanít ,pl. Persze ők is keresztények ,de a kereszténység eredeti tanításait el sem fogadják. Így számomra azok a buta emberek nem képviselik semmilyen ízbe sem a kereszténységet.
2016. okt. 1. 22:55
 45/52 anonim ***** válasza:
*Semmilyen ízben sem képviselik számomra az autentikus kereszténységet.
2016. okt. 1. 22:57
 46/52 anonim ***** válasza:
Senki nem beszélt Vona Gabiról, te hoztad fel, de nem tom minek. És amúgy nyilván nem szentember minden keresztény, de ez bármelyik vallás követőiről elmondható.
2016. okt. 1. 22:58
 47/52 anonim ***** válasza:

#47: Példaként hoztam fel ,evégre ő a hazai szélsőjobbos keresztények "kulcsformája". Egyébként épp ez az.

Én is így gondolkozok. Épp ezért írtam meg a véleményemet ezekről a szélsőjobbos gyűlölködő díszemberekről.

A kereszténységgel nincs bajom ,tiszteletbe tartom (én is keresztény voltam). És Jézust is tisztelem.

De ezeket a sötét díszembereket egyáltalán nem.

2016. okt. 1. 23:04
 48/52 anonim ***** válasza:
Ui.: Bár megjegyzem az a gyülekezet amihez tartoztam sem feddi az autentikus kereszténységet.
2016. okt. 1. 23:05
 49/52 A kérdező kommentje:

# 41/49

"A kérdező direkt hazudik.

Jézus származásilag zsidó volt"

Te hazudozol, mivel én is ezt állítom. Feljelenthetnélek rágalmazásért.

Esetleg analfabéta vagy, és nem tudsz olvasni.

"itt megjegyzem, hogy még az Iszlám Állam sem csinált ilyet"

Csak csoportosan lefejezik a keresztényeket? Te magadtól vagy ilyen hülye, vagy valaki fogja közben a kezedet.

"És amúgy nyilván nem szentember minden keresztény, de ez bármelyik vallás követőiről elmondható."

Így van, felesleges általánosítani, amit ti is csináltok. Mert a 46%-os által betett linkek is max 1-2 tucat zsidóról szólnak, nem 14 millióról.

2016. okt. 3. 22:03
 50/52 anonim ***** válasza:
0%

Ugyanúgy viselkedtek mint kétezer éve.

Jézus olyanokat mondott ami nektek nem tetszett. Ezért halálra kínoztattátok.

Most meg én is olyanokat írtam ami nektek nem tetszett. Kitöröltettétek a válaszom.

https://www.youtube.com/watch?v=YVd8o9v6FMw

2016. okt. 4. 02:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!