Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "jobbos" keresztények...

A "jobbos" keresztények tudják, hogy Jézus eredetileg zsidó volt? Mert nagyon úgy néz ki, hogy nem.

Figyelt kérdés

Nézegetem, hogy pár ilyen ismerősöm milyen cikkeket osztogat meg facebookon, ilyen zsidózós, holokamuzós, kuruc.infós színvonalú cikkeket, aztán meg pár keresztény bölcsességet.

Elég vicces.

2016. szept. 26. 21:38
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
10%
Meg lett válaszolva a kérdés apa, most már nem kell pattogni.
2016. szept. 27. 23:38
 32/52 anonim ***** válasza:

Az megvan, hogy Jézust a zsidók ölték meg?

Mi köze van Jézusnak a holokamuhoz és ahhoz hogy ebből a legendából sokan pénzt csinálnak?

2016. szept. 29. 00:08
 33/52 A kérdező kommentje:

tegnapelőtt 23:38

Neked kisebbségi komplexusod van? Vagy miért próbálsz az interneten emberkedni, és megmondani, hogy egy kérdés mikor van megválaszolva, mikor nem kell hozzá több hozzászólást írni?

Valamit tuti kompenzálsz.

ma 00:08

Ezt már írták előtted is, és válaszoltunk rá, hogy ettől függetlenül a másik tábor, -aki Jézus mellett volt- is zsidók voltak (az Apostolai pl.). AZ megvan? Vagy olvasás nélkül hányod oda a szarságaidat mindenhova?

2016. szept. 29. 15:15
 34/52 anonim ***** válasza:
9%
Anyám borogass. Te szerintem kezeltesd magad. Bár nekem úgy tűnik menthetetlenül hülye vagy.
2016. szept. 29. 19:08
 35/52 anonim ***** válasza:
Szerintem meg igaza van a kérdezőnek, retardáltak vagytok, főleg a 47%-os. Tökéletesen lefeditek az ilyen zsidózós, panelproli embereket, mint akikről szó van a kérdésben.
2016. szept. 29. 19:18
 36/52 A kérdező kommentje:
A menthetetlenül hülye te vagy, de annyira, hogy ha a fél világ nevetne rajtad, te akkor se vennéd észre magad. Tipikus kis való életben elnyomott senki lehetsz, aki internetes emberkedéssel, meg zsidózással próbálja kompenzálni a szar életét. "Az megvan?"
2016. szept. 29. 19:23
 37/52 anonim ***** válasza:
Ti meg lefeditek ezt a neoliberális, félhippi, kisebbségimádó semmirekellő réteget.
2016. szept. 29. 19:24
 38/52 anonim ***** válasza:
Ezzel csak magadat minősíted, nem zavar?
2016. szept. 29. 19:28
 39/52 A kérdező kommentje:
Menj már innen, nem kíváncsi rád senki, nem veszed észre? :DDDD
2016. szept. 29. 19:53
 40/52 anonim ***** válasza:
Ja hidd ezt :D
2016. szept. 29. 20:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!