Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire lehet szavazni/mit lehet...

Kire lehet szavazni/mit lehet csinálni ilyen kilátástalan helyzetben?

Figyelt kérdés

Nem tartom magam se jobboldali, se baloldali beállítottságúnak. Illetve talán mindkettônek egy kicsit.

Hazafias gondolkodású vagyok, szeretem Magyarországot, a hazámat. Ugyanakkor elfogadó vagyok, nem vagyok rasszista, sem homofób, de nem is díjazom a liberalizmus túlzásbavitelét.

Szerintem a gond az (nem csak számomra gondolom), hogy egyik párt sem képviseli azt az értékrendet, ami megfelelô lenne az ország jólétéhez, illetve fejlôdéséhez.

A Jobbik egyszerûen antiszemita, túlságosan radikális, elvbôl elutasítom.

A Fidesz rettentôen korrupt, bizonyos lépései egyszerûen antidemokratikusak, enyhe diktatórikus jellegû lépései kiborítóak. A sok föld, meg a miniszterelnök úr hobbija, amit ugye állami pénzeken finanszíroz nyugodt szívvel, a gyûlölet kampány, az agymosás... Egyszerûen szemetek.

A baloldal ugyanakkor túlságosan liberális szerintem, habár jóval szimpatikusabbak ezek a pártok, mint a fenti kettô, nem tenne jót az ô hatalomra jutásuk az ország számara, ráadásul a menekültválságot sem kezelnék jól. Apropó menekültválság, elég kényes téma... Szerintem se jó ötlet papír nélküli embereket beengedni az országba (származástól függetlenül), szerintem egyik párt sem kezeli ezt megfelelôen, a Fidesz sem.

A kérdés ugyan kicsit költôi, mert valószínû kik fognak újra hatalomra kerülni 2018-ban, de azért kiváncsi vagyok ti hogy látjátok ezt a helyzetet, és van-e olyan rajtam kívül, aki egyszerûen úgy látja, hogy politikailag reménytelen a helyzet és nincs egy normális párt sem.

Annyit kérek tôletek, hogy ne csináljunk itt veszekedést, csak írjátok le mit gondoltok. Köszi.

2016. szept. 25. 20:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Utolsó, csak a Jobbikra érdemes. Aki nem rájuk szavaz vagy nem is szavaz, az politikailag nem túl okos. Sorold már fel, mi rosszat tett a Jobbik, és mit a többi párt...
2016. szept. 26. 23:27
 22/22 anonim ***** válasza:
A Jobbik muszlim vallás ajnározása minimum aggasztó. Szerinted nem?
2016. szept. 27. 06:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!