Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen kevés a fizetés...

Miért ilyen kevés a fizetés Magyarországon?

Figyelt kérdés

De most komolyan. Annyira nevetséges, hogy a minimálbérért 1 hónapig kell keményen dolgozni, miközben Svájcban megkerestem ugyanazt a pénzt néhány nap leforgása alatt...

Komolyan mondom, mikor Magyarországon vagyok egyszerűen nincs kedvem dolgozni. Minek? Olyan kevés a fizetés, hogy ha vennék egy okostelefont, semmi sem maradna belőle. Nekem eladói szakmám van, az meg nem fizet jól itthon. Svájcban viszont több ezer frank a fizetés...

Természetesen tervezek is visszamenni külföldre, mivel olyan helyzetben vagyok, hogy addig maradhatok ameddig akarok. Viszont...

Most nem szívesen mennék el innen. Jó lenne Magyarországon, például Budapesten dolgozni. De beláttam, hogy ha a jövőmet akarom építeni, akkor vissza kell mennem külföldre.

Tehát miért is ilyen kevés a fizetés itt? Nem azt mondom, hogy legyen itt is svájci fizetés, de még osztrák sincs... Miért? A kereskedelmi adók milliókat fizetnek a celebeknek, egy műsorért, azt a pénzt miért nem tudják inkább szétosztani az értékes, dolgozó emberek között!?

2016. szept. 23. 11:12
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Mert valoszinuleg kolcsonzott munkaerokent vettek volna oda fel, nem lettel volna az autogyar alkalmazottja.
2016. szept. 23. 18:00
 42/48 anonim ***** válasza:

Akárhogy is remélem többször nem hívnak be ilyen hülyeség miatt amit amúgy se fogad el senki. Bár nekem mindegy... a cég ügynökei a semmiért utaztak le vidékre merthogy mindenki nemet mondott, úgyhogy magukat szívatták meg. :DD

De ilyen ajánlatokat én is tudok tenni embereknek:

Gondozd a kertem nap mint nap és egy évre kapsz 10 000ft-ot. :DD

2016. szept. 23. 18:03
 43/48 anonim ***** válasza:

Amúgy meg ha munkát akarnak adni akkor inkább adják meg a maffia címét, ott legalább fizetnek az embernek a melóért. De ne túráztassák a munkanélküliek agyát ilyen ajánlatokkal.

Bár már nem kell semmilyen ajánlat, mert szeretem munkát azóta. De elég nevetséges volt a dolog akkor is. Amit még bírok azaz Ibiden hülyesége. Utazz le hozzájuk írjál teszteket aztán majd értesítünk. A múltkor is cigányokat vettek fel. Ennyi erővel mondják azt, hogy cigányokat keresünk és akkor megspórolhatták volna rengeteg ember útját. Persze cigányokat vesznek fel, mert van utánuk támogatás de az nem izgatja őket, hogy szétcseszik a többmilliós gépeket.

2016. szept. 23. 18:07
 44/48 A kérdező kommentje:

"A vicc az hogy a celebek a bohockodasukkal nagysagrendekkel tobb erteket allitanak elo mint te..."

->Látom te is a Győzike show-n és a Való Világon nőttél fel. Ugyan milyen értéket tudnak közvetíteni azok az unintelligens médiabohócok? Csak egyet mondj!

És félreértés ne essék, nem a népszerűség ellen vagyok. Charles Darwin is népszerű volt a 19. században, ő azonban adott valamit a világnak:

Megtanította az embereket gondolkodni azáltal, hogy szembeszállt az akkori babonás, dogmákon alapuló világképpel, és feltárta az igazságot.

2016. szept. 23. 19:36
 45/48 anonim ***** válasza:
Ma 18:07 örülj neki hogy nem vettek fel az Ibidenbe én ott vagyok.
2016. szept. 23. 19:51
 46/48 anonim ***** válasza:

"Ugyan milyen értéket tudnak közvetíteni azok az unintelligens médiabohócok?"

Nem ertek kozvetitesrol beszelek, hanem ertek eloallitasarol.

A produkciojukra kivancsiak az emberek, nezik a tevet, a teve ezaltal jo penzert el tudja adni a reklamidot, ezaltal nagy nyereseget termel. Ennek a nagy nyeresegnek a kis reszet osztja vissza a mediabohocoknak, akik nelkul ez a nyereseg nem jonne letre.

Ez gazdasagi jellegu kerdes, amibol te mindenaron valamifele erkolcsi/esztetikai kerdest akarsz faragni, tok feleslegesen es ertelmetlenul.

2016. szept. 23. 22:00
 47/48 anonim ***** válasza:

IBIDEN:

Az egyik ismerősöm ott van és 170 000ft-ot keres.

Az azért nem olyan rossz, régóta ott van.

CHARLES DARWIN:

Ezt a hozzászólást valamiért nem tudom felpontozni, pedig megtenném. Mert hát igen... ő értékes dolgot adott a világnak. Nem úgy mint Mohamed, Jézus vagy a Celebek.

2016. szept. 26. 08:08
 48/48 anonim ***** válasza:
Én is annyit keresek az Ibidenben plusz a sok juttatás szerintem elfogadható.
2016. szept. 26. 11:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!