Eddig Fideszes voltam de látom hogy hibáztam, úgy néz ki hogy a Bokros programját fogja megvalósítani?
"úgy néz ki hogy a Bokros programját fogja megvalósítani?
Én erre nem adtam és nem akarok felhatalmazást adni!"
"Én annak örülnék ha a Bokros programját valósítaná meg,az az egyetlen program ami az országot kivezetné a válságból."
Most akkor mi van kedves kérdező?Tényleg nem értem xD
Ez a kérdés provokatív vagy trágár...
Jelentve.
Mindjárt kérdezek én is egy Jobbikot provokáló kérdést....
Ami ingyen van azt senki nem nézi semmibe. Mindenért meg kell fizettetni az árát.
Természetesen, de akkor a munkának is!
\\"Leírom egy mondatban.
Vége a kádárizmusnak!!!,ideje lenne már mindenkinek észrevennie,nem az államnak kell gondoskodnia az emberekről,öngondoskodás kell,mert kapitalizmus van.És semmi nincs ingyen,valakinek mindig fizetnie kell,csak sokszor más helyett."//
Ez nem a kádárizmusról szól. Az államnak igen is gondoskodnia kell a saját polgárairól. Azért van. Ha ezt nem teszi, akkor minek van? Szüntessük meg, ne fizessünk adót, oszlassuk fel a rendőrséget, és vegyünk egy puskát. Aztán mindenki gondoskodjon magáról ahogy tud. És igen, annak a gondoskodásnak fizetjük az árát. Adónak, TB járuléknak nevezik.
Miért hibáztál volna?
Gondolom alaposan utánnajártál mire is fogsz szavazni.
Én pl a jobbikra.Ha azt nézem,van a programjukban olyan,ami személy szerint rám negatívan hatott volna,de nagy összeségében pozitívra jött ki a mérleg.
Gondolom te is így mérlegeltél.
Mindig minden nem történhet a szájízünk szerint..ha meg csupán nem voltál eléggé körültekintő,akkor tanulj a mostani esetből.
Hát erre ráhibáztál!
Bokros-csomagot csak az mdf akarta, a fidesz biztosan nem viszi véghez az adófizetők teljes kifosztását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!