Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A migránsokért sírok azok...

A migránsokért sírok azok miért nem képesek felfogni hogy aki TÖRVÉNYES úton akar jönni az jöhet?

Figyelt kérdés
Egyik "menekült" már aki tényleg menekül sem ad be menedékkérelmet. Mert így nem lehet tudni hogy kicsoda honnan jött. Lehet hogy az ISIS terroristája. Lehet hogy csak minden századik ember bűnöző de ha nem ellenőrizzük akkor abból merényletek lesznek.
2016. szept. 17. 13:56
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Látom tele van az oldal fizetett baloldalival a pontozások alapján. Aki akar kedves balosok nyújthat be petíciót hogy a háza környékére fogadna be menekülteket.
2016. szept. 17. 14:47
 12/32 anonim ***** válasza:
49%
Én inkább olyan petíciót nyújtok be, hogy a migránsos gyűlölködő trollkérdések kiíróit költöztessük mondjuk Aleppóba, meglátjuk hogy fog tetszeni.
2016. szept. 17. 15:00
 13/32 A kérdező kommentje:
Hova? Már bocs azok nem a ti haverjaitok? Kösz maradok Európában az európaiakkal. Ha neked kellenek az Aleppói haverjaid akkor hajrá a házadba viheted őket vagy ha a környék beleegyezik akkor a városodba. Amúgy ez egy logikus kérdés. Mivel TI a TÖRVÉNYEK MEGSZEGÉSÉT szorgalmazzátok tehát gyakorlatilag azzal hogy támogatjátok az ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓKAT ti is BŰNRÉSZESSÉ váltok. :)
2016. szept. 17. 15:12
 14/32 anonim ***** válasza:
85%
#13: Az nem zavar hogy letelepedési államkötvényt vásárló NEM EURÓPAIAK lepik el az országot?
2016. szept. 17. 15:18
 15/32 A kérdező kommentje:
Nem mert ők TÖRVÉNYESEN jönnek be az országba. :) Csak hogy ti az ILLEGÁLIS BŰNÖZŐKET támogatjátok és BŰNRÉSZESSÉ váltok vagyis titeket akár le is lehetne sittelni nyilvános bűnpártolásért.
2016. szept. 17. 15:22
 16/32 anonim ***** válasza:
78%

#15: Szóval nincs köztük bűnöző? Ehhez mit szólsz:

[link]

2016. szept. 17. 15:26
 17/32 A kérdező kommentje:
A TÖRVÉNYES úton akárki mondom AKÁRKI jöhet csak ti az ILLEGÁLIS bevándorlókat támogatjátok. Ti gyakorlatilag arra buzdítotok embereket hogy szegjék meg a törvényt és a rendőri szervek ellen és a mindenkor jogszabályok ellen uszítotok. Vagyis bűnrészesek vagytok. Ha valaki akárki még egy orosz is (teatyaúristen) beadhat kérvényt amit TÖRVÉNYES LEGÁLIS úton el fognak bírálni és döntenek az illetékes hatóságok.
2016. szept. 17. 15:29
 18/32 anonim ***** válasza:
48%
#17: "Ti gyakorlatilag arra buzdítotok embereket" Ha már így tudod hogy mi mit csinálunk, és mi "bűnrészesek vagyunk", akkor csak közölném veled most te valótlant állítsz. Olyat amit szerintem előtted senki nem írt. Én személy szerint nem buzdítok senkit. Konkrétan te vádolsz engem hogy én valakit buzdítok....valótlanul vádolsz. Ez már egy szép per lenne, és nem te nyernél...
2016. szept. 17. 15:54
 19/32 anonim ***** válasza:
84%

Törvényesen szinte lehetetlen benyújtani a menedékkérelmet, és még azoknak is elutasítják a nagy részét. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy jöjjenek törvénytelenül, csakhogy direkt úgy lett megcsinálva a törvény, hogy ne tudják betartani, és akkor ki lehet utasítani őket.

Amúgy természetesen igazad van, nem szabad ellenőrzés nélkül beengedni senkit, csak a kormány tojik erre. Ez olyan mint az eü. ellátás. Jár neked ingyenesen, csak mire sorra kerülsz szürkehályogműtétre, már meghaltál.

2016. szept. 17. 16:11
 20/32 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező, látom, rajtad is keményen kihatott az agymosás!

Amiket állítasz, ugyanazokat mondod, mint Orbán Viktor, hogy "aki az illegális bevándorlókat támogatja, az bűnrészes és hazaáruló"

Hogy lehetsz ennyire hülye, mondd már meg nekem!?

2016. szept. 17. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!