A migránsokért sírok azok miért nem képesek felfogni hogy aki TÖRVÉNYES úton akar jönni az jöhet?
Egyes kössz a semmit
Kettes ezt tudom egyetértek
Ja tényleg, aki törvényesen jön, az bejöhet.
Szóval akkor gyakorlatilag a sírósok az illegális menekültekért sírnak :))
Felfogják, csak kissé nehezményezik, hogy Magyarország napi 14 (= tizennégy) menekültkérelmet hajlandó befogadni.
(Mi tagadás, megértem őket.)
Ha betartják ezt a TÖRVÉNYES utat, akkor nagyjából az unokájuk majd sorra kerül, és beadhatja a kérelmét.
A pontagyúak, akiknek vérzik a szívük a "migrácsokért", olvassanak egy kis BTK-t. Akinek nincs rejtegetnivalója, és valóban menekült, az nem dobálja el a papírjait, hanem szépen sorbanáll a határátkelőnél, hagyja magát regisztrálni, és bejöhet.
Aki meg eldobja a papírjait, és bokortól bokorig osonva próbál átjutni a határon,azt megfogjuk és kihajítjuk a 3,14csába, mert ezt írja elő a törvény. Tudom hogy ezt nehéz felfogni a "migrácssimogatóknak", de NINCS olyan ország, ahol úgy járkálhatsz ki-be mint a zsidóba a fájás. Még Afrikában sincs, mielőtt azzal jönne valamelyik rohamdroid hogy "há' de a saját hazájukba mások a törvények". Meglehet, országhatár viszont ott is van. Ha meg nemtetszik a törvény, nyújtsanak be petíciót, miszerint a "migrács" az ország bármelyik határán ellenőrzés, és regisztráció nélkül átjöhet, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!