Az "elfogadó" példát mutathatott volna "elfogadásból", hogy elfogadja azokat, akiknek más a véleménye, mint neki. Amúgy is: okos enged...
2016. szept. 7. 07:29
2/39 anonim válasza:
16 évesen még majdnem mindenki ilyen állásponton van. A többség később kinövi.
2016. szept. 7. 07:31
3/39 Molyember válasza:
Ez a Fidesz nevű társadalmi rákbetegség egyik tünete. Rettegésben, bizonytalanságban tart, megoszt, uszít. Az egyetlen gyógymód rá a gondolkodás, és sokan esélytelenek vele szemben. Ezért van hatalmon. Olyan egyszerű eszközökkel fordítja önmaga ellen a népet, hogy az már röhejes, de működik. És amíg akár barátságok is megszakadhatnak a migránsok miatt, ezek csak gazdagodnak, és vigyorognak.
2016. szept. 7. 07:38
4/39 anonim válasza:
A nőnek volt igaza. Polgárháborút nem a libsik és a baloldal, hanem Orbán akar kirobbantani. Amióta megalapította a Fideszt, egyetlen elve: Oszd meg és uralkodj. Kormányon és ellenzékben is mindig talált magának ellenségképet.
2016. szept. 7. 08:11
5/39 anonim válasza:
Ez melyik "buszon"volt? :)
Jól gondold meg!;)
2016. szept. 7. 08:38
6/39 anonim válasza:
2:
16 évesen én is lázadtam, és érdekes nézeteket vallottam, de nem az aktuális hatalom agymosó propagandáját hirdettem, hanem épp ellenkezőleg.
2016. szept. 7. 09:50
7/39 anonim válasza:
A veszekedés meg a háború között óriási különbség van. Emellett a migrációt támogatók sem annyira erőteljesen támogatják, hogy ennek árán a családjukat, barátaikat legyilkolják. Ezek csak vélemények, álláspontok. A polgárháborúhoz két olyan fél kell, akik le akarják egymást mészárolni.
2016. szept. 7. 10:06
8/39 partizana válasza:
Kik között lenne polgárháború? A villamos tükrözte a magyar valóságot. 1 naivra már 8 normális jut. Lázadhatnak a pc-sek, legalább eltűnnek egy időre utána..
2016. szept. 7. 10:39
9/39 anonim válasza:
# 8
Az idegengyűlölet, főleg a háború elől menekülők cseszegetése nem éppen normális (persze nem bűn). Az viszont tény, hogy Magyarországon az idegengyűlölők vannak többségben (kb. az általad írt arányok szerint), hiszen ezért dobta be a Fidesz ezt a témát, mert tudták, hogy ez bizony majd eltereli minden másról a figyelmet, és lesz sok szavazójuk.
2016. szept. 7. 10:45
10/39 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy akar,de ettől még akaratlanul,sikerülhet neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!