A kormány polgárháborút akar kirobbantani Magyarországon?
1 hete tapasztaltam ennek az előszelét egy tömegközlekedési eszközön.
2-3 fiatal, kb 16 év körüliek hangosan gyűlölkötek, a menekülteket szidták.
Egy középkorú nő rájuk szólt, röviden próbálta elmagyarázni, hogy nem kellene utálni a menekülteket, akiknek más a bőrszíne.
Ezután elszabadult a pokol.A busz 3-4 utasa nekiesett a nőnek verbálisan,elmondták minden liberális árulónak,a végén még k_rva anyázás is volt.
Azt hittem, összeverekednek.
30-as:
Az emberek sajnos nagyon buták... Nem látnak át a függönyön.
"Mert ha valakinek gondja van a menekültekkel egyből jobbos?"
Nem, ha anyázik, akkor jobbos...
"Érdekes, hogy a liberók valamiért nem szoktak a buszon belekötni senkibe."
vö.: "Egy középkorú nő rájuk szólt,"... Azaz elkezdett kötekedni. Nem próbálja meg a lehetetlent -> nem fajul anyázásig a dolog. Amazok meg hadd forrongjanak.
35-ös.
Ha az utcán beszélgetek valakivel és valaki beleszól csak mert neki az a vélemény nem tetszik ami az enyém az belekötés. Úgy védtek mindenkit, a szabad vélemény nyilvánítás bezzeg kurv*/a ellenetek van ha az nem egyezik a tiétekkel.
"Ezt csinálja a jobbos, ha nincsenek épkézláb érvei. "
Ja. Mert a liberónak mindig vannak érvei. Aztán meg csodálkozik, ha megverik azok a csúnya (szélső)jobbosok. Vagy mások. Mert nem bírja ki beleszólás (provokálás) nélkül. Mindenképpen mások problémáját kell megoldania, nyilván neki nincs egy sem, és ráér máséval foglalkozni.
"Tehát a történetben az asszony észérveire jött az anyázás szintű reakció. "
Ha nem szólal meg, akkor nincs anyázás...
"Nem tudom, nálam az, hogy "Rászól", meg "beleköt" két külön fogalom. "
"Csakhogy a kérdező,hangos gyűlölködésről írt,a menekültek szidásáról írt.Az ilyesfajta "véleménynyilvánításnak" nem tömegközlekedési eszközön, legfeljebb kocsmában lehet helye.Azok közül se mindegyikben."
Ha az anyja/apja nem tudta megnevelni és/vagy így nevelte, akkor szerinted random buszos utastárs mennyire fogja tudni megnevelni? Miért jó neki/neked, ha szélmalomharcot vívsz?
"Koplárovits is kettős mérce párti. Bezzeg ha balosok lettek volna a fiatalok, akkor biztos, hogy az lenne, hogy ők kezdték. "
Én aztán leszarom, hogy valaki balos vagy jobbos. A hülye az hülye itt is, ott is, ebben legalább nincs különbség.
"2-3 fiatal, kb 16 év körüliek hangosan gyűlölkötek, a menekülteket szidták."
Hát igen, és a jobbosok ezeket védik. Ez a szint jobboséknál. De hát akkor ne is csodálkozzunk, hogy ott tart az ország, ahol. A történetben meg függetlenül, hogy ki kezdte, meg függetlenül attól is, hogy az asszony is hibát követett el, hogy beleszólt a témába, az anyázás alól ez sem ment fel senkit. Ezt nem értik jobberék. Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!