Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet valakit "leszoktatn...

Hogy lehet valakit "leszoktatni" a cigányokkal szembeni rasszizmusról?

Figyelt kérdés

Alapvetően értelmes személy, de eddig rossz tapasztalatai voltak romákkal szemben, és emiatt nagyon negatív véleménye van az egész rasszról, ami -mivel számomra eléggé fontos személyről van szó - nagyon zavaró.

Nincsenek közeli roma ismerőseim, és tanácstalan vagyok, hogy hogy tudnám ezt az általános ellenérzést csökkenteni benne, valakinek van valami jó tippje?

A rasszista, témába nem illő válaszoktól kérlek kíméljetek, köszönöm

2016. szept. 14. 21:00
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
igen en is jartam felzarkoztatoba :) haat ha ezzel azt szeretned mondani hogy az enyem olvashatatlan... akkor sajnalom. akkor tenyleg egy budos cigany vagyok. am az en szuleim dolgoznak kemenyen :) ezt csak azert mondom el hogy jobban szeresetek :)
2016. szept. 17. 12:11
 32/34 anonim ***** válasza:

"Utolsó, sajnállak, de ezt a fajtársaidnak köszönheted. Ők eleget tesznek azért, hogy az emberekben fenntartsák a rasszista beidegződéseket."

Én viszont 100%-ig magyar vagyok, hófehér bőrrel. Mivel magyarázod az ok nélküli gonoszkodást, amikor ők sem voltak cigányok?

2016. szept. 17. 13:09
 33/34 anonim ***** válasza:
66%
Azt mondod, hogy a putritelepes cigány viselkedés az oka. Belátom, tényleg ocsmány és igénytelen módon beszélnek egymással, meg úgy az egész viselkedésük is az! De ha valaki tök rendes, soha nem bánt senkit, és mindenkivel segítőkész, akkor miért szemetek vele? Mond már meg! Azt mondod, hogy a cigány viselkedés miatt van ez a nagy ellenszenv. De az én európai viselkedésem miért váltott ki ellenszenvet a fehérek körében? Miért utált mindenki, amikor nem tettem ellenük SEMMIT? A fehér osztálytársaim olyan undorító ocsmány módon viselkedtek, hogy százszor túltettek a cigányokon! Ezt mivel magyarázod? És e legrosszabb, hogy még e sem hiszik nekem, mert itt majd jól lepontoznak! 12 év b*a*szogatás után lepontoznak, kössz szépen, k*va kedvesek és megértőek vagytok! Most már értheti mindenki, hogy miért érkeznek ide olyan válaszok, amilyenek.
2016. szept. 17. 13:16
 34/34 anonim ***** válasza:
én sajnálom, hogy így bánnak veled :(
2016. szept. 17. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!