Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell állandóan a migráns...

Miért kell állandóan a migránsokról beszélni a kormány részéről?

Figyelt kérdés

Már nem is tud egyik kormányközeli politikus sem úgy nyilatkozni, hogy ne beszélne a migránsokról.

Ez mégis mire jó? Mit old ez meg? Lenne annyi téma, de állandóan erre terelik a szót.

2016. szept. 6. 20:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
6 év alatt megbukott az új szocializmus építő kísérlete a moszkovita Fidesznek. Most már csak arra mennek, hogy minél tovább húzzák, és minél több vagyant lapátoljanak ki, erre kapóra jött a migráns ügy, amit kihasználva a legbutább szavazó réteg manipulálásával 2018-ban is nyerni fognak.
2016. szept. 7. 09:54
 12/13 A kérdező kommentje:

# 5

Az a baj, hogy az pont nem!

Orbánék semmit nem tesznek az EU-ban tapasztalható migránsválság ellen. Csak meglovagolták a "jönnek a gonosz arabok, ráadásul a szemét EU is ránk akarja őket erőltetni" témát. De értelmes megoldás, de még csak javaslat sem született, semmi, csak a pofázás, abból is a rosszabbik fajta.

Mondjuk értem én, ez nem kedvezne nekik, mert akkor elülne a téma. És ez egy marha jó téma ám. Bár azt nem értem, hogy azok az emberek, akiket most a Fidesz "magához csábít" ezzel, azok mit látnak, miért érdemel a Fidesz szavazatot? Mert kirakott egy csomó gyűlölködő, közben értelmet nélkülöző plakátot a mi adónkból? Micsoda teljesítmény.

2016. szept. 7. 10:20
 13/13 anonim ***** válasza:
az miért nem elég javaslatjellegű neked, hogy már be se engedjük őket?
2016. szept. 7. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!