Nem érzed megalázónak, hogy egy idegen országnak (városnak) csak népszavazással lehet az alapvető jogainkat érvényesíteni?
Egy szuverén elvileg teljesen független országnak miért kellene népszavazással kérni egy másik várost, Brüsszelt, hogy engedje már meg legyen szíves, hogy ne kelljen millió számú migránst az amúgy is eladósodott országunkba befogadni ?
Úgy tudom nem vagyunk senkinek a gyarmamat. Ez pédaértékű megaláztatás a történelemben. Így érzem. Ferenc Császár halálakor sem engedte Szerbia beleszólnia a saját belügyeibe más országot,most pedig előírnak nekünk X számú migráns befogadását. Ez mi ez? Milyen jogon?
Nem értem miért kellene ide, az európai keresztény-judeo kulturkörrel teljesen szembemenő iszlámban szocializálódott embereket beengedni, akikről azt sem tudjuk milyen priusza van ott ? Miért kellene ide bárkit beengedni letelepedni? Minket ki engedett be? Ők beengednének minket? Adnának vissza nem térítendő állami támogatást=segélyt, mint amit nekik akarnak adatni? Gondolj bele, mi lenne ha te mennél oda, ahonnan ők jönnek ? Kapnál segélyt? Letelepedést? (szerintem megtennének rabszolgának és ez lenne a legjobb dolgod ott)
Olyan elemzéseket olvasok, ami nekem mint nem közgazdász közembernek égnek áll a hajam. Pl [link] ""mondta Csányi Sándor elnök-vezérigazgató az MKT Közgazdász-vándorgyűlésén tartott előadásában. Szerinte nem kellene elijeszteni a migránsokat, mert egyszer majd szükség lehet rájuk"".......""Nem a hitelkínálattal, hanem a hitelkereslettel van gond, az OTP egymaga 1000 milliárd forinttal több hitelt tudna kihelyezni - mondta Csányi Sándor elnök-vezérigazgató " [link]
Továbbá [link] munkaerő lehet itt? Migráns? Úgy tudom, hogy magyarországon nagy a munkanélküliség vagy egy év alatt változott valami ? Sok képzetlen embert tudnának foglalkoztatni élhető bérért?
Nem értem milyen valóságtalajon mozognak ezek az elemzések. Magam nem vagyok közgazdász, de azt tudom hogy sok honpolgárnak most sem adnak hitelt, erre kellenek a migránsok hogy fedezetlenül kapjanak hitelt? Meg dolgozzanak itt, ahol hatalmas a munkanélküliség? Ráadásul ugymond pitizni kell népszavazással, hogy ne kelljen befogadni milliókat? Úgy érzem a világ megtébolyodott. Te hogy vagy ezzel?
# 9
Az EU-ba való belépéskor lemondtunk a teljes függetlenségünkről. Egy részét be kellett áldozni, erről is szól az EU, mivel egy gazdasági-politikai unió. Ezt kellene felfogni.
Gratulálok, a te agyadat már úgy sterilizálták, kérdező, hogy nem kell félned a gondolkodás mellékhatásaitól.
"Miért kellene ide bárkit beengedni letelepedni? Minket ki engedett be?"
Tippelj, mi volt '56-ban?
Csak nem rakásszámra fogadták be különböző országok a magyarokat? És képzeld, támogatást is kaptak! Sőt, ma is kapnak a magyar gazdasági migránsok támogatást, ha arról van szó. Személyes ismerősről is tudok.
A lényeget már cáfolták, nem ismétlem őket. Talán még annyit tennék hozzá, hogy az nem gáz, hogy ha ugyanezek az emberek letelepedési kötvényt vásárolnak, akkor szó nélkül jöhetnek? Ez a kötvény pedig iszonyatosan rossz üzlet az országnak, piaci árnál magasabb a hozama, ellenben a fideszes haverok remekül kaszálnak belőle.
Magyarán az egész hisztériakeltésből semmi nem igaz, különben minden stimmel.
Én inkább arról tartottam volna népszavazást, hogy az úgynevezett "kormányzati kommunikációra" költött pénzeket ne költsük-e inkább egészségügyre, mert úgy több emberéletet menthetnénk meg, mint így, és ahogy elnézem, már rég megtérült volna a népszavazás ára.
13.
Hazudsz.
Először is 56tal kapcsolatban, amiben erősen részük volt a később az 56-osokból profitáló országoknak. Tessék csak utánanézni.
Aztán meg az 56-osok "támogatásáról". Már az első két- azaz 2- hétben elkezdtek DOLGOZNI. Svájcban TEHENET FEJNI, VÁROSI emberek, Kanadában trógerolni építkezésnél, kit hova raktak és mire osztottak be.
Blabla propagandaszöveg helyett utána kéne nézni a tényeknek.
Kérdező, ott a gond, hogy olyan erős fideszes agymosáson mentél keresztül, hogy elfelejtetted bizonyos szavak valódi jelentését és jelentőségét, kényszerképzeteid vannak, amik távol vannak a valóságtól, de legalább rettegsz, és a Fideszre szavazol. A Fidesz által gyűlöletpropagandára fordított közpénz tehát elérte a kívánt hatását.
Azért remélem, hogy csak troll vagy. Az sem sokkal jobb, de legalább egy fokkal mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!