Vesztél már össze valakivel komolyabban, akivel jóban voltál addig, csupán a a politikai nézetitek miatt?
Én próbálom kiküszöbölni az ilyen helyzeteket, de gyakran már kapok megjegyzéseket /mert Jobbikos vagyok/. Ilyenkor általában elterelem vagy rövidre zárom a témát. Pedig én még nem is politizálok annyira. :P
Kérlek, kort is írjatok! :)
nem nagyon mindenkinek meghallgatom a véleményét
Keresztapám kommunista és szerette Kádárt
és ugyan úgy tudok vele politikai témákkal kapcsolatban beszélgetni
elismerem ha valami jó volt és megmondom ha valami nem de nem indulatosan
ha korosztályom béliekkel beszélgetek akkor nagy örömmel tölt el ha kiderül ők is a Jobbikra szavaztak
érdekes módon nem vagyunk se skinheadek se mit tudom én mik...
de pl a 2 legjobb barátom az LMP re szavazott és talán viccből engem lenáciztak mert én a Jobbikra
abszolút nem vettem fel... nem vágtam vissza hogy ti meg a szektásokra?
nem...
megkérdeztem mért lennék náci?
és ennyi
egy Jobbik szavazó
" nem nagyon mindenkinek meghallgatom a véleményét "
a "nem nagyon" után vessző van :D
mert így félre érthető
Engem már libsi csajok molesztáltak egyszer, mikor bevallottam hogy Jobbikos vagyok.
Valahogy felizgatta őket, és folyamatosan mondták hogy mit fognak velem csinálni.
Egy buliba történt, aztán az egyik tényleg elkapott a többi meg úgy be b@szott hogy visítva okádott. Olyan büdösek lettek hogy nem volt gusztusom. Pedig nagy buli lett volna négy csajjal gyalázkodni. Elszórakoztak egymással, nekem meg a hányásszagtól forgott a belem.
Vegyes érzelmeim vannak arról a buliról enyhén szólva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!