Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért fogják a "demokrácia...

Miért fogják a "demokrácia kudarcát" a kopaszokra a balosok? Mintha egyébként rajtuk múlott volna az általános köznépszerűtlenségük.

Figyelt kérdés

balos-magyar szótár

demokrácia kudarca = nem balos emberek a közhatalom minden székében

2016. szept. 1. 17:02
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
és a jobbágyai vagy micsoda?
2016. szept. 2. 18:24
 22/35 anonim ***** válasza:
Jav: Fradi Security és a FIDESZ között
2016. szept. 2. 18:24
 23/35 anonim ***** válasza:
Hát a FIDESZ eléggé a feudalizmus felé viszi az országot...
2016. szept. 2. 18:25
 24/35 anonim ***** válasza:
Igen, én küldtem ki őket az NVI-hez, a Ligetvédőkhöz és a tüntetőkhöz is. A jutalmuk: Egy luxus... és sok sok kokó!
2016. szept. 2. 18:27
 25/35 A kérdező kommentje:

"Hát a FIDESZ eléggé a feudalizmus felé viszi az országot...

"

ja hogy te az a fajta figura vagy, aki 47 ezerből nem de 2ból minden további nélkül megélt :D oké

2016. szept. 2. 18:29
 26/35 anonim ***** válasza:

A demokrácia kudarca az, hogy ez megtörténhetett, és nem is lett érdemben kivizsgálva. Az NVI-NVB, a rendőrség, minden hivatalos szerv tett rá magasból. Csak a Kúriának köszönhető, hogy maga a kezdeményezés igazságosan lett befogadva, nem pedig törvényellenesen, ahogy az NVB tette.

Mosdathatod itt a kormányt, de nem értem, miért teszed.

Lehet, hogy nem konkrétan Orbán rendelte őket oda, de neki a dolga lett volna ennek utánamenni, legalábbis elrendelni, a jó hírneve érdekében. Nem pedig az, hogy másnap bejelentse, hogy ő népszavazást kezdeményezett, azt üzenve, hogy ebben az országban csak ők tudnak ilyet tenni.

Marhára nem értem, mi a gondod, mi ez a gúnyos balos-magyar szótár paródiád, aminek semmilyen valóságalapja nincs. Vagy egy elég erős troll vagy, vagy nem is érted, miről van szó.

2016. szept. 2. 18:36
 27/35 anonim ***** válasza:
Miért nem bírod felfogni, hogy nem a liberálisok felelősek se a vörösiszap katasztrófáért (volt aki azt mondta hogy direkt idézték elő a katasztrófát, hogy így irtsák ki a magyar népet), se a menekültválságért (nem csak azért jönnek menekültek, mert Merkel behívta őket, hanem ott háború folyik, még mielőtt félreértenél: a megélhetési bevándorlókat én sem szeretem), se Soros Györgyért, se azért meg pofán talált egy labda! Tehát, akkor mégis miért utálod te a baloldaliakat? Mert az M1 azt mondta, hogy az igazi hazafi, attól hazafi mert utál mindenki mást a világon?
2016. szept. 2. 18:40
 28/35 anonim ***** válasza:
74 százalékos, ne erőlködj, Reménytelen alak, a kormány propaganda teljesen átmosta az agyát.
2016. szept. 2. 18:41
 29/35 A kérdező kommentje:

"Csak a Kúriának köszönhető"

szerintetek a kúria is csak egy fideszes szerv, akkor most mi van?

2016. szept. 2. 18:51
 30/35 anonim ***** válasza:

Ma van ebben az országban olyan szerv, ami nem a FIDESZ akaratát közvetíti?

Kérlek, próbálj meg gondolkozni kedves kérdező!

Na ugye...

2016. szept. 2. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!