Miért tagadják a baloldali liberálisok, hogy az ideológiájuk szélsőséges irányokat vett?
Kérdező, te sem vagy komplett!
És te hiszel is a Fidesz-KDNP-nek?
Amit linkeltél, az egész biztos, hogy egy hatalmas HAZUGSÁG!!!
Nem tagad senki semmit!
nem kell hinni, hiszen semmiféle véleményt nem fogalmaztak meg
Cañizares bíboros ellen azért indult eljárás, mert bírálta a liberálisoknak kedves eszméket
tudjátok mikor volt ilyen utoljára? a nácizmus meg a sztálinizmus alatt
Mert önmagát senki nem tekinti szélsőségesnek. A saját szemszögéből önmaga mindenkinek A normális. Ő áll középen, és mindenki más közelebb van a szélhez.
Megjegyzem objektív mérce nem is létezik az ilyen típusú besoroláshoz, osztályozáshoz. Ezért is igyekszik mindenki mérvadónak lenni, hogy ő mondhassa meg, ki van középen, ki van szélen, és ki a szélsőséges.
Totál hülyeség, hogy a szélsőséges liberalizmus veszélyeztetné a véleményszabadságot!
Az igazán nagy veszélyt a FIDESZ-KDNP jelenti!
Miattuk van szólás- és véleményszabadság korlátozása!
És tudod, miért?
Ha olyan munkahelyen dolgozol, ahol éltetik Orbánt és te ellene emeled fel a hangod, jobb esetben kiközösítenek, kikezdenek veled, rosszabb esetben ki is rúghatnak!
én eddig még csak ennek az orbángyűlölő változatával találkoztam
ha valakinek a "civil" szférában nincs ilyen viszketegsége akkor nincs jövője
Ha az egyik térfél szemszögéből vizsgálod a másikat, sosem kapsz jó eredményt, innentől kezdve rossz a linked kérdező.
Egyébként pedig bármely ideológia képes szélsőségbe esni, de maga a szélsőség határa is szubjektív.
És?
Ne mondd már nekem, hogy KÖTELEZŐ ezt a közveszélyes, tömeggyilkos zsebdiktátort éltetni és tisztelni!
Tisztelje őt a fekete gyász!
Szerintem nem vagy tisztában a szélsőség fogalmával :)
De mindjárt utánanézek ennek a bíborosnak, mert nagyon nem stimmel valami.
"hogy KÖTELEZŐ ezt a közveszélyes, tömeggyilkos zsebdiktátort éltetni és tisztelni"
na aki eddig nem volt tisztában a szélsőséges fogalmával akkor az idézetben meg tudja mi az
tehát aki nem habzószájú orbángyűlölő, az életeti és el is várja másktól, hogy éltesse a "törpediktátort"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!