Más is úgy érzi, hogy a kisebbségekkel kapcsolatos szélsőséges gondolatokért leginkább a balliberáloshoz köthető szervezetek felelősek?
Persze, biztos.
Nem egyedül te vagy elvakult.
JA, a liberális okolhatók a vérvádért, a rabszolgaságért, annak a hitnek terjedéséért, miszerint a sötétebb bőr alacsonyabb intelligenciával jár együtt, a a homoszexualitás krimianalizálásáért, a pedofília és a homoszexualitás összemosásáért...
Ha már ekkora marhaságot állít valaki, legalább indokolja meg.
"Igen én is úgy érzem, minden gondolkodni képtelen ember így érzi. "
- Az biztos...
Nem.De, hozzájárulnak.
Tizenévesen nagyon radikális nézeteim voltak.Ugyanis, akkoriban az idős nagymamámat bántották és kirabolták a cigányok a saját otthonában.Pedig, nem lakik rossz környéken.
Akkoriban, azt gondoltam, le kellene őket vadászni.
Huszonéves koromra konszolidáltabbá lettem, de elfogadni,tisztekbu ugyanolyan embernek tartani őket, mint mi, sohasem fogom.
"odaírtam a kompromisszummentesség, a mindent jobban tudás"
Szóval akkor Orbánék a balliberálisok?
Most teljesen összezavartál!
liberálisokkal egyezkedni nem lehet, mert kompromisszumképtelenek
felfogod végre?
# 6/8 Időpont ma 11:27
Amít leírtál az nagyon "szép", és még valahol érthető is - de mi köze ehhez a liberálisoknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!