Magyar pásztorkutyára aggattak rá cionizmushoz köthető szimbólumokat. Ez valamiféle burkolt üzenet?
Figyelt kérdés
nem rég a facebook kilépőoldalán találkozhattunk hasonló érdekes, provokatív jelenséggel Zuckerberg jóvoltából
most pedig ez történt
nekem rossz előérzetem van, persze lehet, hogy csak egyszerű provokáció a dolog
2015. dec. 8. 13:17
2/8 anonim válasza:
a sötétség harca fénnyel. Eyget mondok néked Urambátyám, ki győz mindig a végén? Háta legkisebb fiú. Cukibergi is going down, baby!
3/8 anonim válasza:
Nekem van itthon egy üveg kóser pálinkám, rákötöttem a trikolór szalagot, meg rajzoltam rá két keresztet. Akkor most Magyarország lerohanja és elmagyarosítja Izraelt?
5/8 anonim válasza:
Na ki vele, előző, hol vannak azok a gyíkemberek?
6/8 anonim válasza:
Mindenhol ott vannak! Ők irányítják a világot! Ezt sem tudod? :-)))))))
7/8 anonim válasza:
Ki találta ki ezt a badarságot?
Csak nem L Ron Hubbard?
8/8 anonim válasza:
Zuckerbergnek van egy kutyája, ami véletlenül puli és beöltöztette. Ennyi. Ha Akita Inuja lenne, akkor azt öltöztette volna be.
Nem szeretem a zsidókat és nem kérdőjelezem meg a befolyásukat, de ebben konkrétan semmit sem láttam. Az ő kutyája, azt csinál vele amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!