Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek jogos az Európa...

Szerintetek jogos az Európa iszlamizációjától való félelem?

Figyelt kérdés

2016. aug. 29. 20:30
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
53%

"Hiszen 1 - 1.5 millió jött csak tavaly és csak Németországba. Ahol már csak törökből és csak ott már él vagy 5 millió. "

Te vagy az aki csúsztat. Németországban nem él 5 millió török meg egyébként is a törökök 40-50 éve ott vannak és dolgoznak, tehát pont az ellenkezőjét bizonyitják mint amit te állitasz.

"Nemrég hallottam valahol, hogy pl. Ausztria lakosságának már most 20 % - a - nyilván nem mind muszlim - bevándorló háttérrel rendelkezik."

Igy van, és a legtöbb bevándorló magyar.

2016. aug. 31. 11:33
 32/43 A kérdező kommentje:
Zumba1900 te szimplán hülye vagy!
2016. aug. 31. 12:54
 33/43 anonim ***** válasza:
39%

Az régóta ott élő törökökkel az a probléma hogy van aki ott van 20 éve, de nem beszél németül.

Ezért nem is tudnak németül gondolkodni.

Mivel a gyerekeiknek is e miatt problémájuk van a beilleszkedéssel, mert ők sem beszélik megfelelően a nyelvet, pedig ott születtek, ezért az iskolában is rosszabbul teljesítenek és a kevésbé jól fizető állásokat fogják megkapni.

A folyamatos kudarc pedig elkeseríti őket és a saját sikertelenségük miatt a németeket kezdik el hibáztatni és a saját török gyökereikben és vallásukban keresnek menedéket mivel tartozni akarnak valahova.

A németek közé eleinte nem tudnak később nem is akarnak, ezért kiépítik a saját társadalmukat.

Például elkezdenek bizalmatlanok lenni a németekkel vagy akár ellenségesek.

Nem bíznak a német rendőrségben vagy a bíróságban. Az nézeteltéréseiket békító embereken keresztül rendezik, a német jog helyett. Ezek a békító emberek gyakran a saria jogot használják.

Ez nagyon veszélyes dolog így és semmiképpen nem szabad hagyni. Ezért is lesz szabaály a németeknél, hogy aki ott akar maradni annak beszélni kell a nyelvet. Ez nagy hiba volt a részükről régen, hogy hagyták, hogy olyan törökök maradjanak ott akik nem, de már nem tudnak velük mit csinálni.

Amíg az a generáció meg az utána következő ki nem hal, nem lehet velük mit kezdeni.

2016. aug. 31. 22:04
 34/43 anonim ***** válasza:
47%
33-as, te soha nem jártál Németországban és egy némettel vagy ottani törökkel sem beszéltél ez egészbiztos. Régóta ottélő törökök nem 20 éve mentek ki hanem a 60-as 70-es években. Az igaz hogy a korábban kivándoroltak közül sokan nem beszélik a német nyelvet vagy nem jól de a fiatalok már igen. Sok közülük diplomát szerez, vállalkozást indít. Majd pont a németországi törökök fogják kérni a saria bevezetését mikor Törökország is kb 100 éve szekuláris állam. Ennyi hülyeséget leírni. Ha annyi probléma lett volna a törökökkel akkor a németek most nem engednének be 1 millió menekültet.
2016. aug. 31. 23:09
 35/43 anonim ***** válasza:
28%

34#

https://www.youtube.com/watch?v=KVWAIKoatWM

Személyesen valóban nem beszéltem velük, de olvastam és videókat is néztem a témában, több forrásból, hogy nem csak egy nézőpontot lássak, és a legtöbb ugyan azt a következtetést vonta le.

A fenti videót a ZDF készített és az iszlám hatását vizsgálja németországban.

Nagyon érdekes, hogy a muzulmánok nem a bíróságra mennek, ahogy korábban mondtam, hanem egymás közt békéltetők segítségével oldanak meg olyan ügyeket amik a jog hatáskörébe tartoznak.

Vagy a már németországban muszlim családban születet lány, akinek szót kell fogadni a nála fiatalabb szintén gyerek öccsének, mert ő csak lány a öccse meg fiú.

Vagy a másod harmadik generációs muszlim családban felnőtt fiatalokról, akik arról beszélnek, hogy nem barátkoznak németekkel.

Pedig a törvény előtt ők is németek mert ott születtek, de ők kategórikusan elutasítják ezt és ők nem barátkoznak németekkel.

Vagy amikor a középiskolás fiú kijelenti, hogy soha nem venne feleségül német lányt. A német lányok jók arra hogy járjon, szexeljen meg szórakozzon velük, de sosem venne egyet sem feleségül, mert nem muszlim.

Persze nem igazi mindenkire mert például a videóban látható olyan rendőr aki a bevándolók gyereke volt és ő maga is szégyeli, hogy a többi bevándorló évtizedek alatt nem volt hajlandó megtanulni németül.

Talán a legtanulságosabb mondat az egyik interjú alanytól származik, hogy aki nem tartja tiszteletben mások szabadságát annak nem jár szabadság, aki nem tud békében élni annak nem jár a béke.

De lehet nem pontosan emlékszem, már régen láttam a videót.

2016. szept. 1. 09:17
 36/43 anonim ***** válasza:
36%
Persze, láttál egy videót, amit ki tudja ki készitett és itt tényként közölsz dolgokat ez alapján mikor semmiféle első forrásból származó infod nincs a témában. Ez itt a probléma. Amiket irtál amugy előfordulhat de biztos nem tömegesen. Ilyen dolgok hogy ki kivel barátkozik, kivel házasodik az az egyén saját döntése. Magyarországon a kinaiak vannak legtöbben mint külföldiek és ők is egymással barátkoznak és bármennyire meglepő ha kimegy egy magyar külföldre akkor valószinü inkább magyarokkal fog barátkozni. Ettől még ugyanugy dolgoznak, betartják a törvényeket stb. Azt azért ne várjuk már el más kultúrájú emberektől hogy úgy éljenek ahogy te.
2016. szept. 1. 10:02
 37/43 anonim ***** válasza:
30%

36#

Mint ahogy írtam több forrásból tájékozódtam és ez a videó csak, amit azért linkeltem be, hogy te is megértsd amiről beszélek.

Azt is írtam, hogy nem mindenkire igaz ez. Viszont ez a jelenség olyan ami nem csökken, hanem éppen növekszik. Ezért alakulnak ki gyakorlatilag enklávék Németországban, vagy Svédországban vagy más országokban ahol nagyobb muszlim közösség van.

És azt sem állítottam, hogy ezek az illetők nem dolgoznak. Azt írtam, hogy nem barátkoznak a helyi lakosokkal sőt ellenségesek velük mert őket okolják a saját sikertelenségük miatt.

Nem azt írtam hogy munkakerülők, hanem hogy alacsonyabb bérezésű állásokat kapják meg.

És ez is igaz.

Jobb esetben olyan helyezetek alakulnak ki amit leírtam, hogy nem az adott alkotmányos tövényeket hanem a saját vallásuk törvényeit alkalmazva rendezik a nézeteltérésaiket. Ezek nem feltételenül ütköznek az adott állam törvényeibe, viszont már egy jel arra, hogy ezek a személyek nem bíznak az adott ország jogi rendjében és ha tehetik figyelmen kívül hagyják.

Rosszabb esetben pedig kialakulnak a "No Go Zone" jelöléssel ellátott területek.

Te sem tagadhatod, hogy ezek léteznek és másod harmad generációs bevándolók is alkotják ezeket.

Azt írod, hogy ne várjam el hogy más kultúrájú emberek úgy éljenek mint én. Én ezt sem írtam sehol hogy ezt várom. Valamit biztosan félre értettél.

Az viszont elvárható, hogy a bevándorlók tiszteletben tartsák az őket befogadó ország kultúráját és ne tartsák a saját kultúrájukat és magasabb rendűnek mint a befogadó ország kultúrája.

Az, ha egy fiatal muszlim férfi hajlandó együtt lenni egy német lánnyal, szórakozni és akár szexelni vele, viszont feleségül már nem venné csupán azért, mert nem muszlim, ezt mutatja, hogy ő saját magát magasabb rendűnek tartja az adott lánynál és a lány számára csak egy olyan valaki aki őt kiszolgálja és szórakoztatja.

Nagyon sajnálom, hogy te e mellett elmész, de ezek nagyon veszélyes gondolatok, ha generációk ebben a hitben nőnek fel, abban, hogy egy nem muszlim ember kevesebbet ér mint ő. Az egész nem arról szól, hogy nem választhatja meg valaki, hogy kivel házasodik. Hanem hogy a saját kultúráját és magát magasabb rendűnek tartja és nem tartja tiszteletben a másikat.

Sajnos ezt sem fejtettem ki korábban, biztos ezért értetted ezt is félre.

Szerintem a kínaiakat ne említsd egy lapon a muszlim bevándorlókkal. Ők teljesen mások. A téma most egyébként is Európa iszlamizációja.

Ha úgy gondolod, hogy neked van első kézből származó tapasztalatod kérlek oszd meg velünk.

A jelenlegi válaszaidban csak homályosan utaltál eaz irányú tapasztalataidra, de semmi konkrétat nem írtál.

Kérlek, írd le néhány esetet, ami esetleg alátámasztja a te nézőpontod. Én is és biztos mások is nyitottak erre és akár képesek megváltozatni a álláspontjuk, ha megfelelő információt kapnak ehhez. Homályos utalások ehhez sajnos nem elégségek.

Amit írtál abban sem minden helytálló. Például Törökország szekularizációja. Be kell látnod neked is, hogy Törökország jelenleg már csak papíron az.

2016. szept. 1. 22:40
 38/43 tetro ***** válasza:
26%

22.40

"Rosszabb esetben pedig kialakulnak a "No Go Zone" jelöléssel ellátott területek.

Te sem tagadhatod, hogy ezek léteznek és másod harmad generációs bevándolók is alkotják ezeket. "

Én tagadom. Nincsenek "No Go Zone"-k Európában. Ebben az értelemben biztos nem. Kérlek mutass erről valamilyen forrást, ami leírja, melyik városok melyik kerületeibe nem lehet bemenni. Ha lehet kérni, akkor Lisszabon, Barcelona, Madrid, Párizs, Oslo vagy Brüsszel legyen... Ha úgyis mindenhol vannak. Érdekel hogy hova nem kellene belépnem soha szerinted.

2016. szept. 1. 22:43
 39/43 anonim ***** válasza:
68%

tetro:

[link]

Ne haragudj, hogy nem írom ki városonként, de itt van egy lista világ szinte, amiben láthatóak az Európaiak is. Válogasd ki magadnak, azokat a városokat amire különösen kíváncsi vagy.

A források is meg vannak jelölve. Ha esetleg találsz benne olyat ami szerinted nem pontos, az oldal vitalapján van lehetőséget ezt jelezni, vagy akár át is szerkeszteheted ha megfelelő forrással alá tudod támasztani.

2016. szept. 1. 22:54
 40/43 tetro ***** válasza:
26%

22.54

te elolvastad ezt? mert ha igen tök szívesen beszélgetnék róla, ha szerinted ez igazolja az európai no-go zonek létét :D

2016. szept. 1. 23:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!