Mi erről a véleményetek? Mit gondoltok?
Tudjátok legtöbben gondolom, ezt a nagy szenzációt mostanában, a pestisállarcos üzenetközvetítőt.
A sztori röviden az, hogy egy középkori pestisállarcba öltözött csuklyás ember van a videóban,és nem csinál igazán semmit, csak néha felemeli a kezét a lengyel elmegyógyintézetben.
Közben rejtett üzenetek mennek, pl anagrammák, morze kódok stb. (ilyesmik hogy kill the president, you have no more than one year left)
Mi a véleményetek róla?
Lehet hogy valódi? A társadalmat akarják megijeszteni? Vagy tényleg van veszély?
Én őszintén nagyon megijedtem.
Én is láttam a videót, érdekes.
Ránézésre elég egyszerűnek tűnik, de ahogy jobban szemügyre vettem tényleg sok jelet tartalmaz...ilyen szempontból ez egy igényes videónak készült.
A kódok jelentését illetően pedig (az egyértelműeket leszámítva), vagy mi vagyunk elvártan ostobák, vagy tényleg komplex hátsó jelentéssel bírnak.
Őszintén szólva fogalmam sincs, mert amíg a videókészítő nem konkretizál, addig mi is csak azt látunk bele, amit akarunk.
Egyébként meg nem rémültem meg...tudom/hiszem, hogy az igazán fontos és értékes információlat nem engednék csak így elterjedni, még ha kódolt is.
Aki nem tudná miről van szó :):
Linkelnétek?
Amúgy ez nagyon hajaz Dan Brown Inferno című regényére.
Semmiképp sem valódi abban az értelemben, hogy NEM NEKED szól az üzenet.
Az ilyen "rejtvényeknek" igazából ugyanis nincs semmilyen céljuk azon túl, hogy megmozgassák (vagy épp tévútra vigyék) a megfejteni kívánó agyát.
Hagyni köll a fenébe - ha mondani akar valamit, akkor mondja ki egyenesen. Ha meg játszani akar, akkor csak hadd játsszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!