Mit gondoltok a Gyakori Kérdések nevü (tehát erről) az oldalról?
Az elv jó - szerintem.
Ez egy olyan portál lenne, ahol bárki -akár anonim is- jól megalapozott (tehát a korrekt válaszhoz szükséges infókat tartalmazó) kérdéseket tehet fel, arra bárki legjobb tudása szerinti választ adhat.
.
A "A válaszíró X%-ban hasznos válaszokat ad." kitételt viszont átfogalmaznám, a mondatban szereplő "hasznos" szót "tetsző"-re változtatnám. Hiszen erről van szó, lehet a válasz bármennyire hasznos/tudománynak megfelelő, a le-/felpontozás érzelmi alapon történik.
Sajnos, sokan meg semértik a választ, vagy csak em akarják elfogadni az övékétől különböző véleményt, rögtön "katt a piros kézre". (Hozzá kell tennem, hogy aki válaszával mániákusan a "zöld kézre" hajt, nem egyészen egyenes jellem, hiszen nem saját véleményét fogalmazza meg, hanem véleményét(?) aszerint formálja, hogy a többség mit akar hallani/olvasni.)
én 3-4 éve intenzíven használtam. most par hete ujra visszatértem. nagyon szeretem, csak elég sok a bunkó, kötözködő ember. és valóban ok nélkül lepontozzàk a vàlaszokat néhányan.. pl tegnap volt egy kérdés, hogy elengedned - e a 20 éves lanyodat kulfoldre.. rögtön az első válaszoló írta, hogy 20 évesen már nem kell az engedély hozzá. egyből le lett húzva 0%-ra..de most komolyan, nem így van? utána aztán feljebb lett pontozva. de nem értem milyen szomorodott lelkűek klikkeltek egyből a piros kézre
meg volt egy kérdés, hogy melyik milka a kedvencetek? leirtam a fajtát, 50%ban hasznos volt a valaszom.. az ilyenen mit lehet lepontozni? :/
de amúgy hasznos oldal, sokat lehet tanulni is innen, és unatkozasra se rossz:)
Nem szeretem a pontozó rendszert... nem a válaszog hasznossága alapján pontoznak, hanem ilyen like, dislike alapon, hogy mi tetszik nekik meg mi nem. Már azért le vagyok pontozva, ha a kérdésre válaszolok. :c
És ez nagyon fáj... T-T
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!