Mit gondoltok rólam a kép alapján? (Nem fogom E/3 személyben írni, mert úgyis mindenki tudja h az ilyen kérdések többségénél a kérdező szerepel a képen. ) :D
Azért érdekel mert sokan első blikkre egy távolságtartó, kényes, bunkó csajnak tartanak. Passz h miért... Pedig nem vagyok az. :D
#1. Köszi :) Pedig nem igazán vagyok az a "mindig minden körülmények között kimondom a véleményemet" típus.
#2.Gonoszság? Ez azért meglep.Pedig hidd el h legkevésbé gonosznak mondanám magamat.És nem szoktam "kihaénnemet"játszani. Köszi h őszinte voltál, jár érte a zöld "pacsi".
#3. Humoros vagy:D Biztos annak örülök ennyire,nem?! xDD
Köszi a válaszaitokat.
#5.Köszönöm szépen:)
#6. Neked is köszi. Mindenkinek más a véleménye és mindenkinél mást jelent az "átlagos" mint olyan.
#8 Köszönöm szépen :)
Bár azért eléggé távol állok Anikótól.
Nagyon gáz ez az erőltetett mosoly, nekem nem tetszik az arcod, de jónak tűnik a melled. :D
Egyébként rólam is ez szokott lenni az első vélemény, ami rólad. Kivétel a kényes, ahelyett inkább beképzelt, arrogáns. Okot szerintem én sem adok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!