Szerintetek jogos az Európa iszlamizációjától való félelem?
Ha a magyarok iszlám vallásúak lennének, az abortusz tilos lenne és családcentrikusak lennénk az iszlám értékek és felfogás miatt, akkor a magyarság nem fogyna, hanem gyarapodna és nem 90000 hanem 170000 gyerek születne évente!
A körülöttünk fogyatkozó népektől (románok, szerbek, szlovákok) hamar visszaszednénk a trianonnál elvett részeket, szimpla demográfiával!
"Engem a keresztényizáció bosszant igazán."
Nem tudom, komolyan írtad -e, de felpontoztam. Engem is az aggaszt jobban, noha zavar valamennyire az iszlamizáció is; de bárhogy' is riogatnak vele, egyelőre az a kisebb veszély. A kötelező hittan, meg az iskolák egyházi kézbe adása sokkal nagyobb probléma, mint az összes minket érintő "migráncs" együtt!
Teljes mértékben. Nem tudom hol él, aki nem látja. Valami lehet ebben a párhuzamos világok elméletben.
A földből nőnek ki az új mecsetek, egyre több a muszlim viseletű nő Európa utcáin. Ez már ma is realitás, nem egy ködös jövő veszélye.
Már az is szomorú, hogy emberek egy képzelt barát képzelt törvényei alapján akarnak élni.
Az még szomorúbb, hogy ezt másokra is ráeröltetik és ha azok nem hajlandóak résztvenni ebben a képzelt állomvilágban, akkor jogosnak hiszik hogy bántsák őket.
Nem hiszem hogy hogy Európa áttérne az iszlámra, de nem azért mert az iszlámnak ne lennének ilyen céljai, hanem, mert hamarabb lesz ebből háború mint, hogy az iszlám elérné a célját.
Előbb utóbb be fog indulni az Európai emberek önvédelmi reflexe.
Amikor már azt gondolják, hogy nincs veszteni valójuk, akkor nem fogja őket megállítani semmilyen kormány, vagy törvény. Újra lesznek népírtások és még sárga csillagra sem lesz szükség, mert ránézésre meg lehet mondani ki az aki nem ide tartozik.
Személy szerint én egyáltalán nem vágyom erre, de a történelem ismételni fogja önmagát és már túl sok idő telt el a második világháború óta ahhoz, hogy az emberek elfelejtsék milyen is az.
Egyszerűen, ha a muszlimok többségben vannak nem lehet velük együtt élni. Amíg kisebbségben vannak, addig ők is törekszenek a békességre, de ahogy többségbe kerülnek, rögtön visszaélnak az erejükkel.
Esetleg mutassatok egy olyan muszlim többségű országot, ahol szólásszabadság van, tiszteletben tartják az emberi jogokat, és nem pusztán egy nyersanyagon alapszik a gazdaságuk, hanem a muszlim polgárok hozzáadott értékén.
Én nem tudok ilyet.
Az a vallási hozzáállás pedig, hogy folyamatosan egyre több és több gyerek kell, egyszerűen nem fenntartható, ezért bukásra van ítélve.
A muszlimok igazi háborúja pedig nem is a nem muszlimok ellen van, hanem az egyik típusú muszlim harcol a másik típusú ellen.
Amígy egy vallás olyan szövegeken alapszik amit többféleképpen lehet értelmezni és képzett hittudósokra van ehhez szükség, az semmi másra nem jó csak a tömegek fanatizálására.
Ahol egy egyén már nem képes saját maga értelmezni a vallását, sőt ha ezt megteszi veszélybe kerül az élete az lehet inkább szekta mint vallás. Függetlenül a követők számától.
"Európa iszlám kontinens lesz 2100-ra de ettől nem kell félni, mert az nekünk is jó lesz!"
2100-ra már rég kiirtják az emberiséget a gépek.
Teszem hozzá, hogy hála az égnek.
# 15
Hát még fejkendős öregasszony vidéken! :D
Én nem ítélek el egyetlen vallást sem. A rasszizmus sem jellemző rám. Viszont mint mindenben így az iszlámban is a fanatizmus hordoz veszélyt. Ez a vallás alapjaiban elutasító a kereszténységgel és a zsidósággal szemben. Persze ez érthető, mert rengeteg háborút vívtak a két kultúra „képviselői” és mindig keresztezték egymást érdekeik. Szóval fen áll egy ellentét, amit nem ideális viszonyok kiéleznek. Rengeteg iszlám többségű országban nincs nagyon előtérben a vallás szoros követése. De itt Európába mikor egy másik kultúra "fenyegeti" az iszlámot. Életösztön szerűen erősödik a ragaszkodás. Növekszik a fanatizmus. Mikor egy muzulmánnak rosszabbra fordul a sorsa akkor a vallásban lel menedéket. Az erős vallási közösségük, sokszor annak a fanatikus ága add nekik oltalmat. (Ez az egység tiszteletre méltó)
Az európai eszmék csak egy ideális világban lehetnének életlépesek. A társadalom nagy része nem elég érett mentálisan ahhoz, hogy megfelelően éljen a kapott javakkal, jogokkal. Rengeteg ostoba, kapzsi, sérült és még sok negatív tulajdonságú ember alkotja társadalmunk egy nagyon nagy hányadát. Emberek vagyunk, akik tökéletlenek és így nem vagyunk képesek egy tökéletes társadalmat alkotni a liberalizmussal. Ahogy az iszlám hittű kommenttelő írta, a kapitalizmus rossz és az alkonyát éli (remélem). A kapitalizmus érdeke tette, teszi tönkre az iszlám világot. És igen a szimbólummá vált "Soros féle nagytőke" jutatatot minket a mai állapotokba. Az iszlám hitű tömegben jogosan él ellenszenv a nyugati kultúrával szemben.
Most csak karcolgattam pár dolgot ami okot ad arra, hogy borúsnak lássam a jövőt. Ezernyi oldalon elemezhetnénk a két kultúra viszonyát és jövőbeni kilátásait.
A kérdésre a válaszom az, hogy igen, valós félelem Európa iszlamizációja.
Én jóval többre becsülőm az iszlám hitűek lélek számát mint 25-30 millió. És míg az európai kultúrát képviselő népek jó ha stagnálnak. Addig az iszlám hitűek közel megháromszorozódnak minden generációban. Ugyan ez áll fent a már több száz éve velünk élő cigánysággal is. Nagy többségük még most sem tudott kellő képen integrálódni.(szépen fogalmazva) Szóval, ha nem sikerül nagyon gyorsan alkalmazkodnunk az új kihívásokra, akkor komoly a veszélye, hogy kisebbségbe kerülünk. (akár 2100-ra is már)
Úgy látom, hogy helytálló a kultúrák harca megnevezés. De ez nem vetíthető le minden egyes személyre. Nem minden személy kerül olyan helyzetbe, hogy ellenszenvvel tekintsen egy másik kultúrára. Mindannyian emberek vagyunk. Kellő ésszel és belátással nagyon jól meglennénk egymás mellet.
De persze ez egy liberális alom kép marad csak.(Sajnos)
Sajnos sok hibája van az iszlámnak.
- Túlzót szigor (ami az egyszerű tömegek élére segíti)
- Jogot formál más kultúrákkal szemben, Felsőbb rendűnek követeli magát.
- A nők elnyomása.
- Családon belüli házasság (következés képen káros belterjesség)
- És még számos dolog, amit túl mély ismeretek hiányában nem tudok megemlíteni.
Tudom, hogy alapvetően békés az iszlám. És egy "normális" képviselőjével teljesen jól megfér a nyugat képviselője.
De a fanatizmus kész táptalaja Európa. Szóval van mitől tartanunk. De ne az egyes személyektől féljünk. Ők kis ugyan olyan emberek, mint a legtöbbünk. De okunk félni azoktól kik gazdaságot, tömegeket és a vallást irányítják.
"- 1 férfinak lehet 4 felesége is! "
Te biztos férfi vagy. Ez a nőknek miért lesz jó hogy csak 1 férjük lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!