Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kicsit felháborodtam. Tényleg...

Kicsit felháborodtam. Tényleg ezt akarja a FIDESZ?

Figyelt kérdés

Törvényesített "hűséget", jegyességet? Eltörölni a bejegyzett élettársi kapcsolatot?

Valóban átgondolták ezt?

[link]

2010. ápr. 21. 11:29
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
0%

igen ezt akarja és te nem tehetsz ellene semmit! háháháháháháháháááááá

becumiztad rendesen!

2010. ápr. 21. 17:23
 42/46 anonim ***** válasza:
16:37 - Én arról nem tehetek, ha te nem tudsz olvasni és/vagy pontnak nézed az itt gondolatjelként használt kötőjelet. Olvasd csak végig a hozzászólást, és akkor talán meg is érted, mirtől szól.
2010. ápr. 21. 19:03
 43/46 anonim ***** válasza:

"igen ezt akarja és te nem tehetsz ellene semmit! háháháháháháháháááááá

becumiztad rendesen!"

Meglátjuk. Majd akkor nevess, ha meg is valósul.

Úgy tudom adócsökkentést is ígértek.

Persze ha nem tudnak semmi érdemlegeset tenni az országgal, kell néhány ilyen kirakatintézkedés.

2010. ápr. 21. 21:06
 44/46 anonim ***** válasza:
55%
Miért is baj ha egy meleg pár élettársi viszonyt folytat? Érdekes, hetero vagyok és mégsem akarom kiírtani a homoszexuálisakat..hmm hogy lehet ez...lehet,hogy tanultam biológiát...hmm..lehet. Csak úgy elárulnám, hogy aki nem metroszex (azoktól én is kivagyok), hanem valóban a saját neméhez vonzódik az már magzat korában dőlt el, nem tehet róla. És ha azt mondanád neki,hogy szeresse az ellenkező nemet,az olyan, mintha neked azt mondanák, hogy szeresd a sajátod. Csak kellene egy kis ész hogy valaki ezt felfogja és ne csak köpködjön ostobán... XD
2010. ápr. 22. 18:59
 45/46 anonim ***** válasza:

"Az élettársi kapcsolatot leginkább azok választják, akik egyszer vagy többször nagyot csalódtak már a házasságban, akár a saját bőrükön, akár mások tapasztalatai révén."

Na puff... Itt egy akkora tévédés van, hogy erről szinte beszélni sem érdemes. Annál is inkabb, minthogy ez teljesen egyéni.

Tudom, hogy ez az egész off, de erre a hozzászólasra én is csak offal tudok válaszolni!

Én például az első férjemmel 9 hónapig éltem u.n. vadházasságban mielőtt összeházasodtunk volna, és előtte nem volt semmiféle érdemleges csalódasom. Ő sajnos 36 éves korában szívinfarktus áldozata lett. A házasságunk nagyon boldog volt, noha sajnos az ő halála miat elég rövid is. Pár év mulva összeköltöztem valakivel, a dolog nem ment, hát szépen elköszöntünk egymastól!

A mostani férjemmel 9 évi együttélés után házasodtunk össze. Addigra már egy 5 éves kislányunk is volt.

Tehát - nálam, de a barataimnál sem - volt semmiféle előzetes csalódas vagy rossz tapasztalat. Így talaltuk jónak, és ennyi! Ma is boldogan élünk, és két szép unokánk van, akiket imádunk.

U.I. A lányom és a fiam is "párkapcsolatban" él, a házasságot későbbre tervezik, és igazuk van!

Lehet lepontozni!

2010. ápr. 23. 10:46
 46/46 anonim ***** válasza:
De mi lesz azokkal, akik már bejegyeztették magukat? Egyszerűen semmissé válik?
2010. nov. 11. 14:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!