Kicsit felháborodtam. Tényleg ezt akarja a FIDESZ?
Törvényesített "hűséget", jegyességet? Eltörölni a bejegyzett élettársi kapcsolatot?
Valóban átgondolták ezt?
igen ezt akarja és te nem tehetsz ellene semmit! háháháháháháháháááááá
becumiztad rendesen!
"igen ezt akarja és te nem tehetsz ellene semmit! háháháháháháháháááááá
becumiztad rendesen!"
Meglátjuk. Majd akkor nevess, ha meg is valósul.
Úgy tudom adócsökkentést is ígértek.
Persze ha nem tudnak semmi érdemlegeset tenni az országgal, kell néhány ilyen kirakatintézkedés.
"Az élettársi kapcsolatot leginkább azok választják, akik egyszer vagy többször nagyot csalódtak már a házasságban, akár a saját bőrükön, akár mások tapasztalatai révén."
Na puff... Itt egy akkora tévédés van, hogy erről szinte beszélni sem érdemes. Annál is inkabb, minthogy ez teljesen egyéni.
Tudom, hogy ez az egész off, de erre a hozzászólasra én is csak offal tudok válaszolni!
Én például az első férjemmel 9 hónapig éltem u.n. vadházasságban mielőtt összeházasodtunk volna, és előtte nem volt semmiféle érdemleges csalódasom. Ő sajnos 36 éves korában szívinfarktus áldozata lett. A házasságunk nagyon boldog volt, noha sajnos az ő halála miat elég rövid is. Pár év mulva összeköltöztem valakivel, a dolog nem ment, hát szépen elköszöntünk egymastól!
A mostani férjemmel 9 évi együttélés után házasodtunk össze. Addigra már egy 5 éves kislányunk is volt.
Tehát - nálam, de a barataimnál sem - volt semmiféle előzetes csalódas vagy rossz tapasztalat. Így talaltuk jónak, és ennyi! Ma is boldogan élünk, és két szép unokánk van, akiket imádunk.
U.I. A lányom és a fiam is "párkapcsolatban" él, a házasságot későbbre tervezik, és igazuk van!
Lehet lepontozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!