Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kicsit felháborodtam. Tényleg...

Kicsit felháborodtam. Tényleg ezt akarja a FIDESZ?

Figyelt kérdés

Törvényesített "hűséget", jegyességet? Eltörölni a bejegyzett élettársi kapcsolatot?

Valóban átgondolták ezt?

[link]

2010. ápr. 21. 11:29
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
49%

Csatlakozom a harmadikhoz. Hülyeség.

És ezt mindenki tudja, akinek egy csepp esze is van. Se hűséget, se tiszteletet, se szeretetet nem lehet kikövetelni és kierőszakolni, csak kiérdemelni. SEMMI nem lesz attól jobb, ha olyan embereket láncolnak egymáshoz, akik nem tudnak együtt élni, csak boldogtalanabbá teszik az életüket.

Ehelyett inkább az kellene, hogy csak egy több hónapos (mondjuk fél éves), szigorúan szekuláris tanfolyam vizsgával való sikeres zárása után lehessen csak házasodni. A tanfolyam során felkészítenék a feleket várható problémákra, konfliktuskezelési technikákat tanítanának nekik, felkészítenék őket a gyerekvállalásra, stb. - a végén a vizsga pedig általános intelligencia-felmérést (NEM IQ-teszt, csak szimplán józan paraszti ész és empátia-teszt) is végezne, és csak azok házasodhatnának össze, akik ezen átmennek. Az ilyeneknél borítékolhatóan sokkal-sokkal alacsonyabb lenne a válások száma mindenféle törvények nélkül is.

A melegek buzerálása meg úgy hülyeség, ahogy van. Miért fáj az nekünk, hogy ők hogy érzik jól magukat? Csinálják. Akiket ez nem vonz, azt úgyse tudják behülyíteni, "divathomózásra" meg csak hülyéket lehet rávenni. A kulcs tehát itt sem a tényleges melegek szekálása, hanem a társadalom általános értelmi szintjének emelése, hogy ne legyenek olyan hülyék, akiket ilyesmibe lehet szédíteni.

Dehát hogy is várhatna az ember értelmes elképzeléseket a KDNP-től és a Fidesztől...

2010. ápr. 21. 11:45
 12/46 anonim ***** válasza:
67%
Ezzel kedveskednek a mélykeresztényeknek, és a bigott konzervatívoknak.
2010. ápr. 21. 11:45
 13/46 anonim ***** válasza:
30%
Azért 31es mert baxtok összevissza aztán meg gyilkoljátok a gyerekeitek.
2010. ápr. 21. 11:47
 14/46 anonim ***** válasza:
51%

Melegként nagyon nem tetszik nekem ez, de attól még fidesz szavazó maradok.

Remélem azért a jövőben változni fog ez törvény...

2010. ápr. 21. 11:47
 15/46 anonim ***** válasza:
13%
Nem fog 81es. Sőt tervezik a melegek paksi elgázosítását. Csak a sajtó erről még nem ír.
2010. ápr. 21. 11:48
 16/46 anonim ***** válasza:
92%

Alkotmányellenességre hivatkozva vonták vissza, nem erkölcsiségre.

Egyébként eddig is tudtam, hogy nem melegpárti a Fidesz, de attól még lehet reménykedni. :)

Mindenestre most fonotsabb dolgok is vannak, mint ez.

2010. ápr. 21. 11:51
 17/46 anonim ***** válasza:
10%

" Ezzel kedveskednek a mélykeresztényeknek, és a bigott konzervatívoknak."

júúúj itt a liberális értelmiség XD

2010. ápr. 21. 11:58
 18/46 anonim ***** válasza:
69%

nekem azért ez is szemet szúrt:

"szigorúbban szabályoznák a közszereplők médiával szembeni védelmét"

mi van, Kósáék berágtak, hogy kérdezni mertek tőlük a TV-ben, és nem csak mikrofon-állványnak volt ott a riporter? Na ilyen arcátlanság se lesz többet

Amúgy bírom ezt a nagy keresztényi hozzáállást, csak úgy sugárzik belőle a szeretet és humánum:

'Nem szeretem a b*zikat, mert szerintem undorító, bűnös dolog, amit csinálnak, tehát szívassuk meg őket jól, hogy még véletlenül se lehessen picit se jobb vagy egyszerűbb nekik, szenvedjenek csak, ha már ilyen bűnös k*csögök'

Ez a "megrendszabályozzuk a homokat" hozzáállás pont erről szól, a többieknek semmitől nem lesz jobb az eltörléssel, csak beszívattuk az "aberráltakat", yupiiee, már volt egy jó napunk.

Jó látni, hogy a keresztényi szeretet és humánum 1000 év után is ugyanolyan üde és friss, mint mondjuk Torquemada idején.

2010. ápr. 21. 11:59
 19/46 anonim ***** válasza:
10%

"Melegként nagyon nem tetszik nekem ez"

jóóó étvágyat :(

20/46 anonim ***** válasza:
75%

Ezt még a Jobbik sem vetette fel.

Meg lep egy kicsit a Fidesz, de politikailag érthető.

Zoraldabbnak akar mutatkozni a Jobbiknál is, hogy a szélei ne morzsolódjanak.

Persze nagy butaság. De látszik hogy kitől is tart igazán.

Jobbikos vagyok, de nemekm ez nem öröm, de nem is szaladok haza az idegtől. Egyszerűen értelmetlennek tartom. Ha valakinek ferdék a hajlamaik, azok had ferdűljenek ha nem az utcán teszik, vagy nem az én fenekem miatt csorog a nyáluk. Egyszerűen nem érdekel.

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!