Kicsit felháborodtam. Tényleg ezt akarja a FIDESZ?
Törvényesített "hűséget", jegyességet? Eltörölni a bejegyzett élettársi kapcsolatot?
Valóban átgondolták ezt?
"Isten a tökéletes intelligencia, értelem, okosság, és mindenekelőtt: Isten a szeretet. Ezért élünk még, és ezért élünk egyáltalán."
Egyetlen Bibliaidézettel megcáfollak:
Mózes II. könyve:21:17 "A ki szidalmazza az ő atyját vagy anyját halállal lakoljon."
Ez nem vall se szeretetre, se intelligenciára, se értelemre, se okosságra. Se a Biblia nagy része.
Egy isten sem lehet akkora vadbarom szörnyeteg, mint a Bibliáé. Ha van is valamilyen isten, köze sincs egyetlen földi szentíráshoz sem.
Ezután már csak az következik, hogy papa-mama választja ki a neked megfelelő élettársat... Még mit nem!
Ekkora baromságot az EU úgysem enged törvényerőre hozni, hála a nemlétezőnek! :D
"Isten a tökéletes intelligencia, értelem, okosság, és mindenekelőtt: Isten a szeretet. Ezért élünk még, és ezért élünk egyáltalán."
Napi 24000 gyermek hal éhen a világban, évi 9 millió. Nincs Isten. Talán jobb is mert akkor ez az ő rémtette lett volna.
12:50 - Aki megszületik, az meg is hal, aki hívő (mindegy, hogy keresztény vagy más vallású), aszerint nem a semmi van a halál után, tehát ha van Isten, akkor aki meghal (akár felnőtt akár gyerek), az nem eltűnik, hanem valahol máshol kel életre. De azt hiszem, a politika kategória nem alkalmas vallási vitákra.
Én keresztény vagyok, de elsősorban hívő, mert rengeteg keresztényben csalódtam, és keresztényként hülyeségnek tartom ezt az intézkedést, amit a Fidesz akar. Túl sokrétű a probléma, hogy jogot formáljunk belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!