Kedves jobbikosok! Mi lenne ha leszarnánk a sok provokáló szerencsétlent?
Gondolok itt arra, hogy nem reagálnánk se pozitívan se negatívan a provokáló lejárató stb kérdésekre. Csak a lovat adjuk a sok szerencsétlenség alá.
sokkal nagyobb büntetés lenne nekik, ha nem tudnának belekötni minden szavunkba, hogy "náci" "fasiszta", stb...
azt mondom, hogy mutassuk meg, mi képesek vagyunk összefogni , nem úgy mint ők, és minden olyan kérdéshez ahol a jobbikot vagy a jobbik szimpatizánsokat provokálják, legfeljebb annyit írnánk, hogy "jX" (macskaköröm nélkül.
ezzel lehet megjegyezni, hogy láttok vettük de nem süllyedünk le a szintre, hogy harcteret adjunk nekik.
Mi se adjunk vitorlát nekik, inkább vonjuk be, hogy ne érjen semmit a provokálás szele!
Ettől függetlenül persze értelmes kérdésekhez még hozzászólunk, értelmesen.
Ha nem ülünk fel a sok genyázásnak, akkor előbb-utóbb el fognak tűnni ezek az emberek, hisz őket csak a gyűlölet élteti, semmi több.
Mi tudjuk mire szavaztunk, nem párt ellen, nem azért mert 20 éve a gyűlöletet nevelik belénk, mi céllal tettük, ne legyünk olyanok mint ők...
és persze nem utolsó sorban komolyan megkímélnénk az idegrendszerünket is így azt hiszem.
egen, pont az ilyen 31-esről beszélek. őt az élteti, hogy szíthatja jobbikos és nem jobbikos között a gyűlöletet.
kemény bünti lenne neki, ha nem lenne meg a napi gyűlöletkeltés.
Úgy legyen. Ne reagáljunk rá. Ne süllyedjünk le az ő szintükre. Én tudom, hogy miért és kire szavaztam a provokálással meg nem törődöm.
SZEBB JÖVŐT!
amugy a kérdezőnek igaza van, jobb lenne így.
de ugy sem fogják kibírni...
Tapasztalatom szerint éppen a Jobbikosok azok,akik állandóan provokálnak,gyűlölködnek.Ha valaki nem ért velük egyet,nem képesek felfogni,hogy másnak lehet eltérő véleménye.
A felszólításodra a Jobbikos haverjaid nem fognak szótfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!