Mennyivel élnénk jobban, ha nyert volna a Baloldali Összefogás 2014-ben?
Figyelt kérdés
Tudom, 2 év nem valami sok, de már éreznénk és látszódna valami fény, ugye?2016. aug. 21. 22:59
31/35 anonim válasza:
Reagálásotok tipikus esete annak, amikor a kimondott igazság rohadtul kellemetlen tud lenni. Az "érvekből" eddig csak az derült ki számomra, hogy nektek szar érzés lehet frusztráltnak és lúzernek lenni, még szarabb, ha ezzel szembesítenek benneteket, de igazából nem tudtam rajta meghatódni. A vitát részemről lezártnak tekintem, a továbbiakat úgy írjátok, hogy nem fogok már reagálni a kínjaitokra. Mostantól lehet versenyt-fikázni, hátha azzal le tudjátok vezetni a felgyülemlett feszültséget. Viszlát! :-)
32/35 anonim válasza:
Nem lep meg hogy nem reagálsz 79%-os. Már nem is tudsz. Épp ezért részemről is lezárt a vita. Ugyse értettél meg semmit abból amit mondtam, számodra csak duma...
33/35 anonim válasza:
A "semmirevaló emberek" követelőzés helyett dolgoznának, ha volna mit!
Másfelől, amíg a segílyke összege magasabb, mint a napi 25 órát futószallag mellett güriző robotzombi munkás órabére, addig ki a lófene akar majd napi 25 órát dolgozni futószallag mellett?
34/35 anonim válasza:
Beteg vagy..? A segílyke magasabb..?
35/35 anonim válasza:
Tudok rá konkrét példákat is a környezetemből. Amúgy az is rendkívüli módon érdekes, hogy mikor nekem nem volt állásom, és a munkaügyibe mentem nagy naivan, hogy majd ők segítenek, semmit nem tettek (a pecsételésen kívül). Én valamiért nem voltam jogosult semmiféle "segílykére".
Úgy tűnik, a törvények mégse vonatkoznak mindenkire egyenlően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!