Ja látszódna a fény, ha az aranyra gondolsz Bajnai indonéziai kincstárában.
2016. aug. 21. 23:04
2/35 anonim válasza:
Attól függ ki, ha egy naplopó munkakerülő vagy, akkor 2 éven belül is éreznéd a pozitív változást, ha egy diplomás magas jövedelmű, akkor számíthatnál fizetés csökkenésre. Az EÜ-ben Meg oktatásban túl sokra ne számíts rendszerváltás óta egyik párt srm tudott érdemben tenni semmit.
2016. aug. 21. 23:05
3/35 anonim válasza:
Biztos megemelték volna nektek a segíjt, a dolgozó ember meg forduljon csak fel.
2016. aug. 21. 23:06
4/35 anonim válasza:
A bűnözők, spekulánsok és a politikusok sokkal jobban élnének. A liberók természetesen. Az ország többi részén meg a mélyszegénység lenne a hivatalos állapot.
2016. aug. 21. 23:08
5/35 anonim válasza:
Te semennyivel, én meg kb. annyival mint így. Mert nem azt várom, hogy majd a politikusok megoldják a problémáimat.
2016. aug. 21. 23:10
6/35 anonim válasza:
Az átlagot tekintve a kormányváltás nem igazán hozott volna változást. Az adórendszert, újraelosztást, szociálpolitikát viszont biztosan nagyrészt átalakították volna. A legszegényebbek jelentősen több szociális ellátáshoz juthatnának, a minimálbér adóterhének csökkentése is biztosított volna egy kb. 10-15%-os reálbérnövekedést a csak annyiból élők számára. A magas keresetűek viszont rosszabbul élnének, illetve csökkennének a lehetőségeik, az adóemelések miatt lenne egy 20 százalékos reálbércsökkenésük. Illetve valószínűleg a magas jövedelmű nagycsaládosoknál a családi adókedvezményt is megvonnák, így náluk még nagyobb lenne a visszaesés.
2016. aug. 21. 23:14
7/35 anonim válasza:
Szerintem semennyivel.
A jelenlegi baloldal nem kormányzóképes.
2016. aug. 21. 23:15
8/35 anonim válasza:
Semennyivel, Magyaroszágon már nem beszélhetünk működő baloldalról. Menne a segély ezerrel az ingyenélőknek, migránsokat meg sütivel csalogatnánk, hogy költözzenek már be Angyalföldre, tök jó móka lesz.
2016. aug. 21. 23:21
9/35 anonim válasza:
Semennyivel.
2016. aug. 21. 23:29
10/35 anonim válasza:
A válasz egyszerű. Sokkal jobban élnénk. Tehát, az a helyzet hogy a Fidesz annyira még ne betonozta be magát mint most. Tehát hogy is mondjuk...még lehetett volna emelkedni. Mostanra nem lehet, annyira nem lenne a választókban sem ez az érzés. Hogy mindenbe beletörődtek, hogy ettől màr nincs feljebb. Mi már így maradunk. Akkor mé volt valamennyi igény a nuygatiasodásra, vagy annak minimális lépéseire. Vagy konkrétan ausztriára való hasonlóságra, legalább kicsit. A válság utáni enyhülés annyit se hozott vissza egyes társadalmi rétegeknek mint előtte. A baloldali összefogás fő céljává a nyomor kezelése, az alsóbb rétegek felemelése volt a cél. Szerintem nem lett volna rossz ha nyer. Valószinűleg tudták volna mit hogyan kell csinálniuk. Program terveik megfelelőek voltak, elveik a kormányzásra.
Nem titkolom hogy nekem kár hogy nem nertek. Dehát ez van, az emberek egy része nem akar ettől jobban élni, meg nem hiszi hogy lehet jobb. Nem lehet jó remény nélkül élni...
Azért kiváncsi lettem volna mi lett volna ha megmutatják hogy nem ez a kormány a végzet..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!