Hogyan fogadtassam el a feleségemmel, hogy fideszes vagyok?
Figyelt kérdés
Azzal még semmi bajom nem is lenne, ha egyszerűen elfogadná, hogy nekem ez a párt szimpatikus. Mindenki arra szavaz véleményem szerint amire akar. Ő meg folyamatosan vitázik velem emiatt, meg már az utóbbi években kezd a kapcsllatunk rámenni.. hiába magyarázom neki, hogy nem szabadna hagyni hogy párt szimpátia tönkre tegye a családunkat, ő folyton a fejemhez vágja, amikor van valami baloldali propaganda, hogy "látod?? Erről beszéltem". Nem tudok vele érvekkel politizálni, hazudni nem akarok neki arról kire szavaztam, folyton csak a veszekedés megy! Múltkor megkaptam tőle, hogy csalódott bennem, mert sosem gondolt volna rólam ilyet. Könyörögöm ez politika, mindenkinek lehet saját véleménye nem??2016. aug. 21. 18:58
21/21 anonim válasza:
Azért nem tudod meggyőzni, mert neki van esze, ellentétben veled!! 34/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!