Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan fogadtassam el a...

Hogyan fogadtassam el a feleségemmel, hogy fideszes vagyok?

Figyelt kérdés
Azzal még semmi bajom nem is lenne, ha egyszerűen elfogadná, hogy nekem ez a párt szimpatikus. Mindenki arra szavaz véleményem szerint amire akar. Ő meg folyamatosan vitázik velem emiatt, meg már az utóbbi években kezd a kapcsllatunk rámenni.. hiába magyarázom neki, hogy nem szabadna hagyni hogy párt szimpátia tönkre tegye a családunkat, ő folyton a fejemhez vágja, amikor van valami baloldali propaganda, hogy "látod?? Erről beszéltem". Nem tudok vele érvekkel politizálni, hazudni nem akarok neki arról kire szavaztam, folyton csak a veszekedés megy! Múltkor megkaptam tőle, hogy csalódott bennem, mert sosem gondolt volna rólam ilyet. Könyörögöm ez politika, mindenkinek lehet saját véleménye nem??
2016. aug. 21. 18:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hát,talán még a házasság előtt kellett volna meggyőznöd. Vagy arról,hogy fideszes vagy,fogadja el,vagy arról,hogy otthon,tabu a politika.Most már, eső után köpönyeg.
2016. aug. 21. 20:49
 12/21 anonim ***** válasza:
62%
Aki a fidesszel szimpatizál az szenny ember. Ilyennel egy embertársa sem volna szabad, hogy szóba álljon.
2016. aug. 21. 20:51
 13/21 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező, feleslegesen állsz le ilyenekkel vitatkozni, ballipsire érvek nem hatnak, teljesen ki van mosva az agyuk (értve ezt a feleségedre meg a sok értelmes kommentelőre). Legtöbbjük hihetetlen ostoba, megvezethető ember, nem látják, hogy egy halott párt seggét nyalják fényesre.
2016. aug. 21. 22:12
 14/21 anonim ***** válasza:
57%
Senki nem beszél arról, hogy libsi, vagy balos mszp, dk hívő lenne itt valaki. Itt arról van szó, hogy a ti agyatok van kimosva. Még a vízcsapból is a fidesz propaganda folyik, miközben a kínos ügyeket elhallgatják. Ti nem vagytok tisztába a fidesz igazi arcával, ti nem tudjátok, hogy valójában mi folyik ebben az országban, ti nem vagytok elég tájékozottak. De tudok nektek felsorolni jó néhány hiteles, jobboldali, konzervatív kritikusokat is, akiknek nem elég a rezsicsökkentés és a migráncsozás ahhoz, hogy szeressék a fideszt. Ha tisztán látnátok a helyzetet, akkor inkább a börtönbe kívánnátok ezeket, nem kormányra. Nem ok nélkül vásárolnak fel minden médiát, nem ok nélkül Polt Péter a legfőbb ügyész, nem ok nélkül fideszes a médiahatóságtól kezdve a monetáris tanácsig, a számvevőszéktől a NAV-ig minden. Azért, hogy ne is tudj meg semmit róluk! Nem ok nélkül nem emelnek vádat évek óta a milliárdos csalások miatt, de ha egy MSZP-st kell megalázni valami piti dolog miatt, akkor képesek pár nap alatt 30 ezer oldalas vádiratot összeállítani. De civilszervezeteknél is képesek házkutatást tartani a semmiért , miközben Tarsoly Csabának hetei voltak eltüntetni a nyomokat és a pénzt. De itt letelepedési kötvényt is árulhatnak Rogán és Habony offshore cégei milliárdokat keresve, miközben az államnak 10 fillér haszna nincs. Még ezer ilyet lehetne itt felsorolni. Ez egy jól felépített bűnszervezet!
2016. aug. 21. 22:51
 15/21 anonim ***** válasza:
Ó, messze nem tökéletes a Fidesz se, tisztában vagyok vele. Ettől függetlenül a jelenlegi legjobb opció, mindenképp jobban végzik a dolgukat, mint a szocik tették. És ha észreveszitek, ha nem, itt nektek lett kimosva az agyatok. Annyira erős a rosszindulatú Fidesz-ellenes propaganda némely fórumokon, hogy az ember lassan elfelejtkezik az eredményekről, és csak a negatívumot látja. Manipulálnak titeket, és sajnos észre sem veszitek.
2016. aug. 21. 23:03
 16/21 anonim ***** válasza:
57%

# 16/16 Időpont ma 23:03

Ühüm, azért van propagandaminiszter, 0/24-es propaganda TV és rádióadó, és azért szól minden második kérdés arról, hogy épp most mit adunk az ellenfél szájába, amit úgyis hiába cáfolnak meg...

2016. aug. 21. 23:29
 17/21 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem van olyan kielégítő szintje a szexnek, amikor már mindegy, hogy fideszes vagy-e.
2016. aug. 21. 23:57
 18/21 anonim ***** válasza:
37%

Először tegyünk rendet és nézzük meg kinek hány százalékban van igaza. Na nem az itt ilyen vagy olyan elfogultságú vagy igazság érzetű, pártatlansággal semmiképp nem vádolható vélemény nyilvánítók közül, hanem a hivatalos felmérések szerint! Azok között akik majd választanak.

[link]

Ez az emberek jelentős többségének a véleménye.

A többi mind csak mellébeszélés és popsi leporolás és kaki fröcskölés. "Nem én estem seggre, különben is te vagy a s2aros. igen.. tőled mer összespricceltél te fofos!"

ilyen a mai ellenzéki politika, nemigaz? :)

A baloldal megpróbálja védeni a véleményét, még ha Magyarország ellenes is tesz ezzel szokása szerint, mert az "életéért" küzd, vagy lassan de biztosan eltűnik. Felszámolja önmagát a gyűlölködésivel a mások bemocskolására irányuló rendszeres csalásaival ráalmakkal és hazudozásokkal és a folytonos kormánypárti politikusok elleni álbizonyítékok gyártásával.

Ezt lájuk mi a többség véleménye, az átlag embererek nézete és ezért az eredmények helyett még nagyobb elszigeteltséget harcol ki magának az ellenzék.

Még ha valaki dróton rángatott és sötéten gondolkodó, média által elvakított és félrevezetett embereket akarna látni, ilyent is tudok mutatni.

[link]

Így irányítják őket a sajtóval, A TV-vel.

[link]

2016. aug. 22. 13:09
 19/21 anonim ***** válasza:
51%
Remélem ott hagy a feleséged. Hogy lehet OV-nek bedőlni. Legalább a nőt okos, te nem.
2016. aug. 22. 18:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Láthatóan a ballib továbbra is folytatja a családtagokat is szétválasztó árokásást. Undorító!
2016. aug. 22. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!