Hogyan fogadtassam el a feleségemmel, hogy fideszes vagyok?
# 16/16 Időpont ma 23:03
Ühüm, azért van propagandaminiszter, 0/24-es propaganda TV és rádióadó, és azért szól minden második kérdés arról, hogy épp most mit adunk az ellenfél szájába, amit úgyis hiába cáfolnak meg...
Először tegyünk rendet és nézzük meg kinek hány százalékban van igaza. Na nem az itt ilyen vagy olyan elfogultságú vagy igazság érzetű, pártatlansággal semmiképp nem vádolható vélemény nyilvánítók közül, hanem a hivatalos felmérések szerint! Azok között akik majd választanak.
Ez az emberek jelentős többségének a véleménye.
A többi mind csak mellébeszélés és popsi leporolás és kaki fröcskölés. "Nem én estem seggre, különben is te vagy a s2aros. igen.. tőled mer összespricceltél te fofos!"
ilyen a mai ellenzéki politika, nemigaz? :)
A baloldal megpróbálja védeni a véleményét, még ha Magyarország ellenes is tesz ezzel szokása szerint, mert az "életéért" küzd, vagy lassan de biztosan eltűnik. Felszámolja önmagát a gyűlölködésivel a mások bemocskolására irányuló rendszeres csalásaival ráalmakkal és hazudozásokkal és a folytonos kormánypárti politikusok elleni álbizonyítékok gyártásával.
Ezt lájuk mi a többség véleménye, az átlag embererek nézete és ezért az eredmények helyett még nagyobb elszigeteltséget harcol ki magának az ellenzék.
Még ha valaki dróton rángatott és sötéten gondolkodó, média által elvakított és félrevezetett embereket akarna látni, ilyent is tudok mutatni.
Így irányítják őket a sajtóval, A TV-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!