Most akkor milyen politikai beállítottságú lehetek?
Figyelt kérdés
Régebben jobboldaliként tekintettem magamra, bár mindig is szimpatizáltam egyes liberális eszmékkel. Az összes általam kitöltött politikai teszt szerint én balliberális vagyok. Ez csak azért fura, mert engem a legtöbb liberális ember gondolkodásmódja roppant idegesít. A túlzott politikai korrektségtől például falra tudok mászni és a pozitív diszkriminációt is teljes mértékben elvetem.
Az utóbbi időkben az is kezd megfogalmazódni bennem, hogy tulajdonképpen Arisztotelésznek igaza volt, a demokrácia elvetendő, helyett a legjobb államforma az "igazságos egyeduralom".
#politika #személy #liberalizmus #baloldal #jobboldal #diktatúra #demokrácia #humanizmus #politikai beállítottság
2016. aug. 16. 14:57
21/21 gyilkosbalna válasza:
A teszt szerint én baloldai konzervatív vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!