Nem gondoljátok, hogy a Jobbik szavazók stílusa hozzájárult ehhez a "csak" 17%-os eredményhez?
Hangsúlyozom a szavazók stílusa, nem a párté.
Pl. itt is egyes jobbikosok olyan stílusban beszéltek a többi párt szavazóiról, hogy szerintem a semlegeseknek tuti elment a kedvük a Jobbiktól.
Ez az erőszakos térítés és állandó netkampány (pl. itt is) szerintem nem igazán jött be a bizonytalankodóknak.
Kicsit olyan, mint mikor már a negyedik telemarketinges hív, és kapásból lecsapod a kagylót, és elkezded utálni őket, pedig csak a munkájukat végzik.
Szerintem egy bizonyos határ felett már visszatetszést kel a folyamatos (gyakran agresszív és lekezelő) jobbikos netkampány.
Nektek mi a véleményetek?
18:00
Már megbocsáss, de ez inkább rátok jellemző. Ha valakire nem tudjátok rátukmálni az egyébként értelmetlen véleményeteket, akkor jön a zsidózás, köcsögözés, stb.... Egész gyűjteményt lehetne létrehozni a jobbikos szlengből...
" 17:57
Igen tudjuk...:D és ki provokál???
Miért nem lehet olyan, hogy valaki 1 évvel ezelőtt semleges volt a jobbikkal kapcsolatban, most meg már nem szereti??? Vagy a jobbikba csak beleszerelmesedni lehet???"
jól van persze...
elvből gyűlölnek mindent ami egy kicsit is Magyar
magyar népviselet .... mi ez a bohóc ruha
stb
nem kell itt az álszenteskedés
30 százalékos meg úgy nyomta a vonákozást mint mesterházy a nácizást
"az egyébként értelmetlen véleményeteket"
ja ja itt vagyunk
helyben vagyunk
nesze ki is a hülye?
"az egyébként értelmetlen véleményeteket"
világos a mi véleményünk az értelmetlen :DDD
"Teljesen nyílvánvaló."
mint a vak ablak...
"jól van persze...
elvből gyűlölnek mindent ami egy kicsit is Magyar
magyar népviselet .... mi ez a bohóc ruha
stb
nem kell itt az álszenteskedés
30 százalékos meg úgy nyomta a vonákozást mint mesterházy a nácizást"
Nincs igazad... a magyar gárda egyenruhája bohócjelmez, és semmi köze nincs a népviselethez. Viszont azt senki nem mondta, hogy a népviselet bohócjelmez. De mondj egy olyan képviselőt, aki népviseletben akar a parlamentbe menni???
Egyébként nem lehet 2 30%-os tag az oldalon??? Azon az oldalon, aminek több 100000 regisztált tagja lehet??? Ez eléggé szűk látókörre vall...
De volt ilyen az MSZP és a Fidesz részéről is.
De azok régebbi pártok, és az embereknek rengeteg velük kapcsolatos attitűdje (érzelmek, gondolatok, tapasztalatok) van, és ezt alig-alig változtaja meg egy netes mszps vagy fideszes beszólás.
Ezzel szemben az LMP és a Jobbik új párt, az emberek alig-alig tudnak róluk valamit (főleg az LMP-ről), ezért van nagyobb súlya egy-egy bunkó jobbikos vagy lmp-s kommentnek.
Mivel LMP-s bunkóskodásból jóval kevesebb volt, mint jobbikosból, így az LMP-ről pozitívabb kép alakult ki az emberekben. De ez csak az én elméletem.
Az LMP egyszerűen csak betöltötte azt az űrt, hogy: Új pártot keresünk, de félünk a Jobbiktól.
18:04
Bocs, a sok káromkodásból nem ez szűrődik ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!