Nem gondoljátok, hogy a Jobbik szavazók stílusa hozzájárult ehhez a "csak" 17%-os eredményhez?
Hangsúlyozom a szavazók stílusa, nem a párté.
Pl. itt is egyes jobbikosok olyan stílusban beszéltek a többi párt szavazóiról, hogy szerintem a semlegeseknek tuti elment a kedvük a Jobbiktól.
Ez az erőszakos térítés és állandó netkampány (pl. itt is) szerintem nem igazán jött be a bizonytalankodóknak.
Kicsit olyan, mint mikor már a negyedik telemarketinges hív, és kapásból lecsapod a kagylót, és elkezded utálni őket, pedig csak a munkájukat végzik.
Szerintem egy bizonyos határ felett már visszatetszést kel a folyamatos (gyakran agresszív és lekezelő) jobbikos netkampány.
Nektek mi a véleményetek?
"17 százalék egy nagyon jó eredmény miről beszéltek? "
Ahhoz képest, hogy Vona három hete még kétharmadról álmodozott, és amikor mi, nem elfogultak 15-20%-ot "jósoltunk" nekik (nem volt nehéz, hiszen az összes közvéleménykutató ezt hozta), jött a lehurrogás, hogy "majd fogunk nagyot nézni vasárnap", és persze a szokásos lepontozás, nagyon is gyenge az a 17%. Amúgy hideg fejjel azt mondanám, hogy magukhoz képest valóban szép eredmény.
17 52, még sohasem írtam, hogy vonák, szerintem keversz egy másik 30%-sal, vagy nem tudom.
de ez megint csak jellemez téged mint jobbik szimpatizáns.
17:55
Igen igen: a 15-20%-os tippek rendszerint le voltak pontozva, még valami szépet is kaptak a fejükre az ilyen antijobbikosok. Bezzeg a 30-80%-os válaszokat jól felpontozták a jobbikosok. Na most akkor kérdem én: melyik válasz volt a hiteles, és reális???
aha
a fideszesek stílusa?
mszp sek stílusa?
itt a fórumon meg szándékosan piszkáljátok a Jobbikosokat hergelitek több kevesebb sikerrel
ész érveket írunk
erre jön a nagy nácizás
aki itt aszt írja régebben semleges voltam
az hazudik
csak azért járnak fel hogy vonákozzon vagy nácizzon
17:57
Igen tudjuk...:D és ki provokál???
Miért nem lehet olyan, hogy valaki 1 évvel ezelőtt semleges volt a jobbikkal kapcsolatban, most meg már nem szereti??? Vagy a jobbikba csak beleszerelmesedni lehet???
minden anti Jobbikos olyan nagyra van magával
de ész érvet senki nem mond
na majd kiderül mire volt ez a nagy "arcoskodás"
mire lesz elég a nácizás
mert nácizásból nem lesz ezer munkahely
de még a 80 százalékos hiány se lesz kisebb
A 17% egy jó eredmény.
Voltak a Jobbikosok körében olyan kommentelők aik nagyon kúltúrálatlanok. Ez tény.
De kedves kérdező nem volt a Fideszesek, Mszpsek között is? Segítek, volt köztük is. Ez is egy tény.
Ilyen alapon minden párt leírta magát.
SZEBB JÖVŐT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!