A Jobbikos képviselők felveszik majd a teljes tisztelet díjukat?
"Egyébként hazaszerető emberek, nem megélhetésként mentek a Parlamentbe, ezt kijelenthetjük"
Ugyanezt hitték az mszp-ről is valamikor. Úgyhogy kábé ennyire van értelme ilyet kijelenteni.
Naná! Miért, te nem fogadnál el "pár" százeret csak úgy a semmiért? Mint a zsidesz aki állandóan kivonult, ha a másik megszólalt!
Akármilyen is az mszp, azért volt 1-2 ember aki a fizetését jótékony célokra küldte.
Szebb jövőt!
Az MSZP-s könnyen jótékonykodik a tiszteletdíjával, mikor naponta elkölthet annyi pénzt Te ökör!
Én arról beszéltem, hogy ha már ilyen a rendszer, hogy milliókat rakhatnak zsebre. Akkor a nagy magyarságukba beleveszve példát mutathatnának, és csak a munka nehézségéhez mért fizetést vehetnék fel. Ez hazafias cselekedett lenne. (lásd. Széchenyi egy éves bevételének felajánlása)
ilyen politikus csak 2 ha van.
a helyükben én is felvenném a fizetést+juttatásokat+mellékest
az egész rendszerrel van a gond
amúgy világ-viszonylatban nézve nem sok egy politikus fizetése
de mivel nálunk az emberek csak a negyedét vagy még az sem keresik meg így fájó számukra azt hallani, hogy olyan kevés volt a fizetése netto 500000.ft. ezért kapott mellé juttatásokat(mondta Demszky)
Szerinted nekik nem kell a pénz???
Eddig sem azzal volt baj,aki a tisztességes munkájáért járó munkabért felvette...
igen kedves kérdező, valószínüleg fel fogják venni. ugyanis attól, hogy valaki becsületes ember, még nem jelenti azt, hogy aszkéta vagy szent.
egyébként ha már te ilyen provokatívan teszed fel a kérdést, megkérdezhetem tőled:
ha te látod milyen nehéz helyzetben van a Haza, mit teszel érte ingyen? nem arra gondolok, hogy napi 8 órában ingyen dolgozol e, de végzel e valamilyen karitatív tevékenységet vagy társadalmi munkát? tudod, ez nem csak a Jobbikosok előjoga....mégha így is szeretnéd beállítani.
Miért ne vennék fel? A fizetések nem véletlenül akkorák amekkorák.Azt a célt szolgálja hogy külső elemek ne tudják őket megvesztegetni.Gondolkozz ember reálisan!!!Ha éhbérért dolgozna a parlament, jönne egy maffiózó beigérne nekik fejenként 1 millát és olyan törvényeket hozatna a 386 emberkével amilyet csak akar.Jól fizetett embereket nehezebb megvesztegetni mert nyilván több pénz kéne a lefizetésükhöz.
Tehát nem a magas fizetés a gond,hanem az mikor befolyásukkal visszaélve elkezdenek mutyizni mégtöbb pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!