Csak én látom úgy hogy "a stadionok helyett kórházakra kellene költeni a pénzt" duma közhellyé vált?
Figyelt kérdés
Szerintem rengeteg embert ez nem érdekli, csak lájkvadásznak vagy azért írják hogy jó embernek tűnjenek... nektek mi a véleményetek erről? Természetesen én sem helyeslem ezt a rengeteg pénzbefektetést a stadionokba, na de akkor is...2016. aug. 10. 21:40
21/23 anonim válasza:
He-he,ez aranyos.Most látom,hogy mi 71%-osok,nagyjából azonos véleményen vagyunk.
22/23 anonim válasza:
jól mondod 71%os :D
Legrosszabb az amikor még meg is magyarázzák,hogy az EU adja a stadionokra a pénzt.Rengeteg ilyen idióta van az NSO-n IS :(
23/23 anonim válasza:
"Nem érdekel senkit a foci? Nem értem akkor miért van tele minden válogatott mérkőzésen a Groupama Aréna.."
Én értem.Azért hogy randalírozzon a paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!