Csak én látom úgy hogy "a stadionok helyett kórházakra kellene költeni a pénzt" duma közhellyé vált?
Szerintem egy közhely attól közhely, hogy van benne igazság, csak annyiszor lett elmondva, hogy immúnissá váltak ellene az emberek.
De már maga a stadion építés megemlítése is elcsépeltté vált, kicsit olyan mint egy lejárt vicc. Nem keltett az elején elég nagy közfelháborodást, így a folytonos emlegetése nem feltüzeli, hanem untatja az embereket. Hogy ennek milyen következményei lesznek, avagy sem, az még várat magára, de lehet találgatni.
Majd ha kórházba kerülsz akkor ízlelgesd ezt a közhelyet.
Ha kivesszük a diósgyőrt meg a fradit, akkor 1-2 száz embert érdekel egy foci meccs. Ennek a párszáz ember szórakozására többszázmilliárdot költött a kormány.
Igen, nekem is feltűnt már, hogy a magyar embereket nem nagyon zavarja, hogy akármelyik kormány módszeresen fosztogatja őket. Ez nekik teljesen normális.
Mondjuk éppen ettől ekkora pöcegödör ez a hely, de mindegy is. Ha nem, hát nem...
7
Most komolyan, ez ellen mit tudsz tenni? Szerinted melyik párt nem fosztogatna?
# 5/9 Időpont ma 21:55
És szerinted csak a Puskás kapott pénzt, vagy mi? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!