Csak én látom úgy hogy "a stadionok helyett kórházakra kellene költeni a pénzt" duma közhellyé vált?
"Most komolyan, ez ellen mit tudsz tenni? Szerinted melyik párt nem fosztogatna?"
Pontosan erről beszéltem.
Ez itt tök normális.
Akkor egyétek.
"szerinted megtudnánk dönteni a kormány hatalmát vagy mi?"
Természetesen meg. Csak ehhez mondjuk először be kéne látni, hogy éltetés helyett kritizálni kell őket.
Aztán, amikor már sok ember kritizál és mindenhonnan a kritika szól, akkor a sok ember összeállhatna és megdönthetnék. Pontosan ez történt az MSZP-vel is.
De nem számít... hajrá Fidesz! Hajrá Orbán Úr!
Szegény Orbán Urat mindenféle elcsépelt szövegekkel zaklatják! Tiszta szánalmas már meg unalmas, hogy bántják itt mindig szegényt...
FB-n gyászolnak az emberek egy rokon! halála után is. Ne keress ott etikettet vagy erkölcsöt.
A magyar foci a politikusok játszótere lett. Egymásnak építik a stadionokat amiben passzolgatják egymásnak a lóvét. Ez helyett bármi másra lehetne költeni. Az egészségügy az egyik legfontosabb része egy országnak, ezért amilyen állapotban van, sok minden helyett lehetne arra költeni.
A kérdésre válaszolva, biztos hogy sokuk csak lájkvadász.
Nézd kedves Fideszes, nem is, inkább nézzétek kedves fideszesek. Most jött el az idő amikor nem válaszolok. Belefáradtam hogy vitatkozzak, ugyse fogjátok fel amit mondunk mi idióta balosak. Hiába mondjuk hogy palira vesznek titeket, meg hogy semmi sem arany ami fénylik. Nem nem minden, semmi. Az országot robogtatja gőzerővel a falnak neki a Fidesz, oszt ahelyett hogy néha fékezne, még fűti is a kazánt és boldogan tapsikol neki az ország. Tudjátok mit? Legyen, mi hiába pofázunk, tapsikoljunk neki inkább, nem tudom hogy válaszoló társaim mit teszenek, de én ezt nem csinálom tovább. Ha akarjátok legyen Fidesz, bánom is én hülye MSZP-s. De egyet véssetek jól eszetekbe: mi számtalanszor szóltunk az elmúlt két ciklusban.
Erről ennyit..
Csak a Puskás arénát(Népstadion,nem a Felcsút) kellett volna lerombolni,meg építeni egy újat helyette.A többi stadion felesleges.Grupiban negyedház van (abból mennyi az ingyenjegyes?),Debrecenben még annyian sincsenek(felesleges volt oda stadiont építeni,pont jó volt a régi is.)Szombathelyre szintén felesleges az MTK-t meg a Felcsútot meg a többi másod meg harmadosztályú csapatot meg hagyjuk is...
Kérdésem.Mi értelme az új stadionoknak?Erre egy "stadionvédő" se tudott válaszolni.Jobbak nem lesznek tőle a játékosok,több néző se jön,szóval tök felesleges.Értem én,hogy most az építőipar nem megy annyira,de a kórházak felújításával(meg venni alapvető eszközöket akár kétszeres áron is) is lehet "lopni".Szóval ez tényleg arról szól,hogy a Fideszes barátoknak jár a stadion.
Ja és amúgy nem vagyok a foci ellen(Bayern München és a Válogatott meccseit gyakran nézem(17 éves vagyok és az első emlékem a magyar klubválogatott meg a Málta elleni égésünk)
U.I:Hajrá Argentína nyerjétek meg az EB-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!