Nem gondoljátok, hogy ez a népszavazás szégyen Magyarország számára?
Állandóan hülyít minket a kormánypropaganda ezzel az „Üzenjünk Brüsszelnek „ szennyel és most ugye kiírták a népszavazást október 2-ra.
Ez a népszavazás semmi másra nem jó csak arra, hogy rontsa Magyarország nemzetközi megítélését, hogy rasszista a társadalom.
Mondjuk már így is kirekesztő a magyarok többsége.
A népszavazás arról szól, hogy elutasítjuk a betelepítést, holott emberi kötelesség befogadni őket.
Egy normális, nyitott nyugati társadalomban természetes és zsigerből jön, hogy a migránsokat és a kisebbségeket elfogadják. Ellenben a magyarok többsége nem akar egy sokszínű befogadó társadalomban élni.
Ismerek persze olyan magyar embereket is akik felvilágosult, nyitott és toleráns emberek. De az átlag magyar mentalitás inkább begyepesedett és intoleráns.
Nem gondoljátok, hogy ez a népszavazás még jobban azt mutatja, hogy a Magyarország xenofób és kirekesztő?
Az a baj kérdező, hogy nem tudsz érvelni pedig a linkelt videók alapján próbáltál... én is linkelhetnék pár migránsok által elkövetett bűnt, de akkor fasiszta lennék.
Tudod mit? majd a nép eldönti, hogy mi lesz októbar 2.-án. Én NEM-et fogok ikszelni. :)
Tudom milyen a iszlám, fel akartam venni, de ilyen vallást bárki kitalál, az egész annyi, hogy ne egyél disznóhúst napi 5-ször Mekka felé fordulva imátkozz ,adj pénzt csövesnek vagy csöveseknek utazz el életedbe egyszer a Kába kőhöz, meg a ramadan ami egy betartható koplalás, és egészséges is. ha ezeket betartod halálod után 40 szűz ri*anc fog veled hálni. Jó ajánlat ,nem? Egy nagyképű arrogáns vallás egyébként. Egy darab muszlimot nem kéne Európába engedni....
"Nem gondoljátok, hogy ez a népszavazás szégyen Magyarország számára?"
DE. Elég nagy szégyen a mi "kedves vezetõnk" is, ez még rátesz egy lapáttal.
# 2 tegnap 19:44 téved Izraelt és Amerikát illetõen is ( Izrael több tízezeret FOGADOTT BE, de persze egy negyed Magyarországnyi országnak annyi már elég, Amerika is fogad be, csak valamennyire korlátozza ).
De fõleg abban teved, hogy "illegális migráns, azt se tudod kicsodák."
Ugyanis akiket a kvóta szerint kellene, azokat már elõzõleg ellenõrizék, megállapították, hogy jogosultak a menekült státusra és amennyire lehetett, azonosították is. Mivel a legtöbb jelenleg Németországban van, ezt a németek végezték, akik nem a felületességükrõl híresek.
Magam persze nem tudom, kicsoda, jó eséllyel Te sem, kérdezõ, de akiknek tudni kell, a hatóságok, azok fogják tudni, mert megkapják az adatokat. ( Es a lét, fejenként 6000 eurót az elsõ évre, ami ugye kb magyar átlagfizetés. )
Magam tehát el fogok menni, mert a népszavazás a demokrácia fontos intézménye ( ha nem a legfontosabb ), de a kérdés értelmetlen, ostoba volta miatt érvénytelen szavazatot fogok leadni és ezt javaslom minden Hazáját szertõ, magyarnak.
+++++++++
És akkor # 23 tegnap 20:27 nem is beszélt a családon belüli nemi és egyéb erõszakról, gyilkosságokról.
+++++++++
# 43 ma 19:48
"határon túli nemzettársainkat meg kell tagadnunk?"
Mi a lfról beszélsz? Elfogadott, csaknem egyhangúlag megszavazott törvény szerint minden htm seperc alatt kap magyarállampolgárságot, éljen bár a szomszédban, vagy épp Fokföldön. Ide se kell jönnie, a lkóhlyén intézik. Ha meg jönni akar, akkor jön, amikor akar, akkot és ott telepszik le, ahol akar, kap hozzá segélyt és nem kicsit.
Ezt mondja a törvény. akkor Te mi a lfról beszélsz?
+++++++++
Meglepõ ez a sok Putyin fan. Mert nyilván az õ pénzéért fujmigráncsoznak annyi sokan, õ hergei a magyarokat meg másokat erre, miközben meg ezerrel küldi, pontosabban kergeti a migráncsokat Európába, hogy ezzel az egésszel szivassa Európát.
"Ugyanis akiket a kvóta szerint kellene, azokat már elõzõleg ellenõrizék, megállapították, hogy jogosultak a menekült státusra és amennyire lehetett, azonosították is."
Nyugaton boldog-boldogtalannak megadják a menekültstátuszt, többek között terroristáknak is. Ezenkívül aki valódi menekült közülük, az sem képes úgy élni, mint egy civilizált ember.
"Mi a lfról beszélsz? Elfogadott, csaknem egyhangúlag megszavazott törvény szerint minden htm seperc alatt kap magyarállampolgárságot, éljen bár a szomszédban, vagy épp Fokföldön. Ide se kell jönnie, a lkóhlyén intézik. Ha meg jönni akar, akkor jön, amikor akar, akkot és ott telepszik le, ahol akar, kap hozzá segélyt és nem kicsit.
Ezt mondja a törvény. akkor Te mi a lfról beszélsz?"
Elolvashatnád azt is, amire reagáltam. Akinek ez szólt, az nem a törvényről beszélt, hanem a jó pár évvel ezelőtti népszavazásról hasonló témában.
"Nyugaton boldog-boldogtalannak megadják a menekültstátuszt, többek között terroristáknak is."
Mondanál konkrét példát? Azok közül, akik megkapták a menekültstátuszt, kikrõ derült ki, hogy terroristák? ( Névvel, származási hellyel, mert ugy szokták közölni. )
"Ezenkívül aki valódi menekült közülük, az sem képes úgy élni, mint egy civilizált ember."
Ezt a marhaságot meg honnan veszed? ( A qruttyon és hasonlókon, meg pártunk és kormányunk hazug, demagóg propagandáján kívül. )
Környekünkön sok év óta van egy pakisztáni étterem. Tejesen normálisak, soha semmi gond nem volt velük. Ismerek olyat, ahol a házban arabok laknak, szintén évek óta semmi gond velük. Van Bp-en sok török étterem, néhány arab is, azokkal sincs gond.
Mindezzel együtt én is ismerem a blõdlit, mely szerint "nem minden muszlim szélsõseges, vannak normális muszlimok is, csakhogy a muszlimpoknál a szé´lsõség a normális", de ez csak blõdli, npha, mint minden blõdliben van benne igazság.
Viszont emellett emlékszem arra is, hogy amikor Wigner Jenõ már Nobel-díjasként hazalátogatott, egy interjúban azt mondta:
"Csak akkor tudunk valamit megoldani, ha AKARJUK megoldani. Ha nem akarjuk megoldani, mindig megtaláljuk a magyarázatot, hogy miért nem lehet megoldani."
"Mondanál konkrét példát? Azok közül, akik megkapták a menekültstátuszt, kikrõ derült ki, hogy terroristák?"
"Őt egyébként Oroszországban évek óta körözték, de megúszta a kiadatást, mert menekültstátuszt kapott Ausztriában.
A Hürriyet szerint ő volt az Iszlám Állam isztambuli sejtjének a vezetője, és azzal gyanúsítják, hogy ő szervezett meg két másik idei merényletet is a városban."
"Ezt a marhaságot meg honnan veszed? ( A qruttyon és hasonlókon, meg pártunk és kormányunk hazug, demagóg propagandáján kívül. )"
Saját szememmel láttam. Hosszú hajam van, de férfi vagyok. Amikor a Keletinél csöveztek a betolakodók, egymás után léptek elém, majd amikor közelebb értek, és meglátták, hogy ez nem nyert, akkor lemondóan visszakoztak.
Egyébként azt megmagyaráznád, hogy miért csak és kizárólag Izraelben van gond a muszlimokkal? Csak ott kell gyerekeket ölni a terrorizmus elleni harc nevében, de Európában már a terroristagyanús személyek ellen sem szabad fellépni?
"Izraelben ... kell gyerekeket ölni a terrorizmus elleni harc nevében"
Na figyu!
Ennyire tájékozatlan ma már ember nem lehet, tehát akinek a billentyûzetén ilyen kifér, az nyilvánvalóen egy rasszista potenciális rablógyilkos, aki egy újabb náci rezsimben reménykedik, hogy majd akkor megint lehet az eõzõleg meggyilkolt zsidók ( és mások ) javait elrabolni.
Úgyhogy veled a vitát befejeztem, már azt sem érdemes megemlítenem, hogy nekem is akadt dolgom a Keleti könyékén és ahogy átügettem, felém is indulte egy.
Biztos 16 éves csajszinak nézett az õsz szakállammal. vazz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!