Szerintetek mekkora részvétel, milyen eredmény várható az EU betelepítési kvóta ügyében kiírt népszavazáson?
Alacsony részvételre számítok (legyen 40-50%), mert a betelepítés ellen szavazók bármennyire is fanatizáltak, annyit értenek, hogy simán fognak nyerni, a mellette lévők egy része meg tiltakozásból el se fognak menni.
De az eredményen szerintem nem változtat, kb. 70-80% lesz a betelepítés elleni szavazatok aránya.
Szerintem semmi értelme de ez csak az én véleményem!
Most naponta átlag 50-150 migráns vagy menekült nem tudom mi a hivatalos szó rájuk de szerintem a bevándorló mert az menekült aki az első biztonságos országba menedék jogot kér és el fogadja az adott ország törvényét.
Ha elfogadnánk akkor kB 1400-1500 menedék kérőt kéne be fogadnunk évente most naponta 50-150 jönn amiből kb 75% megy tovább de ebbe nem vagyok biztos és még hozzá az EU országok kb napi 50-net vissza dobnak mert itt léptek be.
Bár hogy nézzük csekély 10-30 nap alatt marad itt mint amennyit kapnánk és még van 11 hónap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!