Az érettségi tájékoztató és záró értekezleten kötelező a részvétel?
Ha nem akarsz, nem mész. A tájékoztató olyan szempontból lehet fontos, hogy megtudd, hogy mikor lesz a szóbelid.
Az eredményedről a papírt, meg később át tudod venni a suliban. Év elején az előrehozott érettséginél nem mentem a zárásra, és másnap a titkárságon átvettem.
Helyesbítek, harmadik válaszoló mit értesz sorra kerülés alatt?
Igen, szóbelin és írásbelin részt vettem és megírtam, elmondtam.
Szóval akkor ha nem tudok ott lenni a tájékoztatókon attól még az eredmény meglesz amit elértem, és megkapom ugye?
Azt viszont úgy tudom hogy szintemelésnél a már meglévő középfokút nem váltja le automatikusan szóval később is tudok nyilatkozni hogy melyiket akarom? Miszerint maradjon inkább a középfokú vagy írja felül a most meglett felsőfokú tárgy bármilyen is az eredmény.
Persze, hogy meglesz az eredményed.
Nézd. Van már érettségi bizonyítványod. Abban a középszintű marad beleírva. Az érettségi átlagot a bizonyítványodban szereplő százalékok átlagolásából számítják ki.
Ha ezzel az emelt szintű eredménnyel jobban jársz, akkor ezt fel kell töltened a többi dokumentum közé jelentkezéskor. Ha ezzel több pontod lesz, akkor természetesen ezt számítják bele a továbbtanulásodba.
Egyszerűbb amúgy, ha beírod az eredményeidet a felvi.hu pontszámító kalkulátorába, és meglátod, hogy hány pontod lesz.
"(pláne én nem is lebbeztem fel"
Lyaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!