Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az érettségi tájékoztató és...

Az érettségi tájékoztató és záró értekezleten kötelező a részvétel?

Figyelt kérdés
Szintemelést végeztem de nem biztos hogy az értekezleteken ott tudok lenni. Ilyenkor magával von ez bármi negatív következményt?(elvégre írásbelin szóbelin részt vettem ami fontos) Vagy át tudom venni, esetleg meg tudom kapni az eredményről a papírt bármikor ha kérem?

2014. jún. 19. 19:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Jól van köszönöm szépen a válaszokat Már csak azt szeretném kérdezni hogy az eredményről szóló iratot ugyanott kell kikérni és felülíratni ahol kérvényeztem a szintemelést? Szóval az aktuális városi oktatási hivatalnál? Elvégre az iskola csak helyet adott a vizsgának.
2014. jún. 20. 12:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Itt óriási káosz van.

- A záróértekezleten a tanárok vesznek részt, az utána következő eredményhirdető értekezlet van a vizsgázóknak, ott adják a tanúsítványt.

- Nem írnak felül semmit, marad a bizonyítvány, plusz kapsz egy tanúsítványt, amit a felvételinél felhasználhatsz.

- Nincs városi oktatási hivatal, valószínűleg a megyei kormányhivatalra gondolsz, ahol jelentkezhettél. de ott sem írnak felül semmit.

A fellebbezni nem igekötős ige, mert lebbezés nincs, a fellebb (azaz feljebb) szóból fakad.

2014. jún. 20. 12:50
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen a megyeire gondoltam, mivel bizonyosan nem tudom majd átvenni az értekezleten a tanúsítványt. ezért gondoltam hogy akkor talán ott vehetem át a hivatalban, hacsak nem küldik postán mégis. Sajnos nem tudom pontosan hogyan működik pontosan ez a procedúra.
2014. jún. 20. 13:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kiküldik postán a tanúsítványt, ha nem veszed át.
2014. jún. 20. 13:06
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Köszi
2018. júl. 10. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!