Elmentek majd szavazni?
Minél több embernek kellene elmenni szavazni a NEM-re , hogy megvédjük az országot a kényszer betelepítéstől.
""a kormány kampányrendezvénye legyen.""
Stb...Stb...Stb...
Csak az utolsó válaszból idéztem de lehetne bármelyik szavazás ellenző véleményéből is idézni.
El kell menni szavazni és minél többen "NEM"-el kell szavazni, hogy megakadályozzuk az EU kényszer betelepítését. Annak ellenére elmegyek majd szavazni, hogy nem"csípem" a fideszt - mindegy ki lenne hatalmon akkor is elmennék bárki is kezdeményezné a népszavazást - sajnos más eszköz nincs arra hogy megakadályozzuk idegen hatalmak által az országra kényszerített betelepítést.
"... sajnos más eszköz nincs arra hogy megakadályozzuk idegen hatalmak által az országra kényszerített betelepítést"
Biztos, hogy az erre vonatkozó törvényt a Dicsőséges Nemzethy Majdnem Kétharmad csak akkor tudja meghozni, ha erre népszavazás hatalmazza fel őket? Mert ha anélkül is megy, szerintem teljesen felesleges milliárdokat eltapsolni rá.
""Biztos, hogy az erre vonatkozó törvényt a Dicsőséges Nemzethy Majdnem Kétharmad csak akkor tudja meghozni, ha erre népszavazás hatalmazza fel őket? Mert ha anélkül is megy, szerintem teljesen felesleges milliárdokat eltapsolni rá""
Látom nem érted a lényeget!!!!!!!!!
Attól függ, mi a lényeg. Ha az, hogy újra egy táborba tereljünk mindenki és kicsit fényezhesse magát a kormány, akkor tényleg nem értem a lényeget.
De az a kormány, amelyik a nép jóváhagyása nélkül, saját feje után (az erről szóló nemzeti konzultáció vicc volt, aki komolyan veszi, rossz filmre ült be) új alkotmányt készített, választójogot adott a határon túli magyaroknak, újraalkotta a főbb törvénykönyveket, nyélbe ütötte a Paks 2 projektet, nem hiszem, hogy ne tudna önerőből jogi hátteret biztosítani ahhoz, hogy ne legyen kényszerbetelepítés. Ha ezek mentek neki, nem okozhat nagy problémát azon törvények, rendeletek elkészítése sem, amik megakadályozzák, hogy olyan menekültek érkezzenek ide, akikre nem különösebben vágyunk.
Én maradi vagyok, nekem az eredmények számítanak. Ha meg tudjuk oldani a problémát, oldjuk meg a lehető leggyorsabban és legolcsóbban, jelen esetben ehhez szerintem felesleges egy népszavazás az azt megelőző kampánnyal együtt. Ha az alkotmányozáshoz nem volt rá szükség, ment nélküle, akkor ugyanazt a módszert kell most is elővenni és gyorsan, ügyesen, olcsón megoldani a helyzetet, hogy legyen idő foglalkozni más feladatokkal.
# 14
Te nem érted a lényeget. Ahogy a # 15-ös válaszoló precízen leírta, korábban több esetben sem voltak kíváncsiak a véleményünkre, tehát azt kell gondolnom, hogy ez a népszavazás azért van, hogy szabadon migránsozzanak és gyűlölködjenek egy kicsit. Nem azért, mert ténylegesen kíváncsiak arra, hogy mit gondolunk a kérdésről. Ez tök független attól, hogy az igent vagy a nemet preferálod, szerintem aki ezt nem látja, azzal valami gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!